Horoskop za period 09.10.2017. - 16.10.2017.

Ovan
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje koje deluju vrlo podsticajno na vašu okolinu. Sada treba da sprovedete u delo ono o čemu ste govorili. Vašu dobitnu kombinaciju predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Osećate emotivni zanos i inspirisani ste da učinite nešto posebno kako biste usrećili voljenu osobu. Oslonite se na svoju intuiciju. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu.

Bik
Najbolje rešenje je da se opredelite se za opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima. Potrudite se da budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa partnerom.

Blizanci
Prilično ste se zapetljali u neke poslovno-finansijske dogovore i sada Vam nije lako da iz svega toga izađete na dobar način ili kao "pobednik". Na kraju, ipak morate odlučiti o čega Vam je više stalo, da li do moralne satisfakcije ili do novčanog dobitka. Kompromis kakav biste želeli nije moguće ostvariti. Dosta Vam je primedbi koje dobijate od svog partnera i zato "okrećete novi list", spremni ste i na neke velike promene. Naravno učinite ono što je nužno, ali ne po svaku cenu ili na silu.

Rak
Napravili ste dobru poslovnu procenu i zahvaljujući raznim veštinama koje koristite u pregovaranju uspevate da ostvarite sve svoje planove. Ipak, ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja koja može da vam pomogne prilikom rešavanja novčanih pitanja. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i ne dopada vam se kada imate utisak da vas partner proverava. Svaki vid brzopletnosti može da iskomplikuje odnos sa bliskom osobom, bolje je da se opustite.

Lav
Predano radite na svim zadacima koje imate i dajete dobar primer svojim saradnicima. Okolina vas uvažava i neko je spreman da vas nagradi za vaše posebne sposobnosti. Najbolje je da se udružite sa bliskim prijateljima u sprovođenju nekih dugoročnih planova. Ne želite da donesete neku ishitrenu odluku ili da pogrešnom reakcijom izneverite nečija osećanja. Potrudite se da poboljšate svoj odnos sa partnerom kako biste što više uživali u ljubavnom životu.

Devica
Delujete aktivno na različitim stranama i tražite najbolja rešenja za sve tekuće probleme koji postoje u odnosu sa saradnicima. Zahvaljujući nečijim instrukcijama na jednostavan način sada možete da zaokružite i neke novčane obaveze, zbog kojih ste brinuli u proteklom periodu. Proverite na vreme svoje emotivne sumnje i preuzmite inicijativu u pravcu koji će vas ispuniti dobrim raspoloženjem. Prijaće vam neki veoma interesantni susreti.

Vaga
To što su oko vas dobre poslovne ponude ne znači, da završnu odluku treba donositi na prečac ili bez konsultacije sa pouzdanim partnerima. Zbog nečijeg razumevanja svaki pogrešan potez možete ispraviti lako i bez materijalnog gubitaka, ali poštedite sebe od nepotrebne tenzije. Osećate da nešto nije onako kao što priželjkujete u ljubavnoj vezi ili u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte prećutkivati svoje nezadovoljstvo, već potražite pravi odgovor i zajedničko rešenje.

Škorpion
Kasno je da korigujete svoje poslovno-finansijske propuste ili da menjate započetu strategiju u dogovoru sa saradnicima. Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koja stiže na vašu adresu. Ukoliko Vam je stalo da se vratite na pređašnju poziciju, sačekajte pogodan trenutak i nečiji poziv. U odnosu sa ljubavnim partnerom moguće su česte promene rapoložnja. Uporno prećutkujete ili prikrivate neke događaje, svoja osećanja i planove koje imate.

Strelac
Delujete vrlo energično u susretu sa saradnicima i postavljate neke nove zahteve sa kojima želite da unapredite svoje profesionalno iskustvo ili zajednički uspeh. Potrebno je da imate jasnu intuitivnu percepciju ili „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje „skrivene adute“ i na zavodnički šarm koji posedujete.

Jarac
Imate jasne ideje, tako da se u susretu sa saradnicima ne ustručavate da menjate postojeće standarde ili neka utvrđena pravila. Većina vas podržava u aktivnostima koje ste započeli, ali za uzvrat od vas očekuju i neke dodatne garancije. Ponekad ne razumete partnerove manire ili zagonetno ponašanje, tako da se raspravljate oko nekih nevažnih stvari. Stalo vam je da ostvarite zajedničke planove, ali ne možete na najbolji način da uskladite sve želje u unteresovanja.

Vodolija
Skoro sve što činite ima pozitivan prefiks i nailazi na veliko odobravanje u krugu vaših saradnika. U prilog vam idu razne situacije na poslovnoj sceni, tako da sa par dobrih poteza možete za kratko vreme uspešno da ispunite sve svoje planirane aktivnosti. Potrebno je da pokažete više diskrecije u svom ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom. Bolje je da se ponašate mudrije ili umerenije, nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svet intime.

Ribe

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da unapredite svoj poslovni položaj. Važno je da se opredelite za savremenije ideje u načinu izražavanja ili delovanja. Neo vam daje dobar primer na koji način treba da postupate. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Partner osvaja svu vašu pažnju i naklonost.
astrolook.com

@zdravlje_i_ljepotain