5 razloga zašto je ODLIČNO biti SINGLE!


Biti singl nikako ne znači biti i usamljen. Slobodne devojke imaju više vremena za ugađanje svojim potrebama. Ukoliko druge polovine nema na vidiku idealno je vreme da počnete da uživate u vremenu koje možete da posvetite isključivo sebi.

Uvek budite sebi na prvom mestu
Uradite nešto za sebe, nešto što volite i u čemu uživate, bila to joga ili časovi kuvanja, ono što je bitno je da to radiš isključivo jer tebi prija.

Sebičnost nije uvek loša stvar
Kada ste singl ne pravite kompromise oko filma koji ćete gledati ili u kom restoranu ćete večerati, i jedino bitno je ono što vi želite. Iako će dr na početku činiti kao veliki izazov donositi odluke bez konsultacije sa drugom polovinom, na kraju zapravo postajete nezavisnte i jake osoba.Fokusirajte se na sadašnjost
Ako ste od onih koji sve planiraju unapred ili previše analizirate situacije, najbolji način za prekidanje takvih navika je vreme koje provodte sami. Napravite plan i počnite da radite nešto same, a telefon ostavite kod kuće, tako da ništa ne može da vas ometa. Na ovaj način naučićete da živite i uživate u sadašnjem trenutku.

Prepustite se i uživajte u vremenu koje provodite sama
Gledajte omiljenu tv emisiju ili se prepustite čitanju neke zanimljive knjige i uživajte u tome. Praktikujte ove "sebične" trenutke često.Život počinje kada napustite konfornu zonu
Uradite nešto što je veliki izazov za vas ili čak izaziva dozu straha, nešto što se nalazi izvan zone u kojoj se osećate sigurno i ušuškano. Prekinite rutinu i uradite nešto što nije uobičajeno, idite u bioskop sama ili prošetajte, ko zna možda vami se i dopadne.
cosmopolitan.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain