Feng šui i ljubav - Neka vam motivi ptica pomognu


Želite li venčanje, odgovarajućeg partnera ili želite održati sreću i lojalnost u trenutnom partnerstvu?

Neka vam motivi ptica pomognu.Lilian Tu, autor knjige „Feng šui i ljubav“, kaže da za sreću i lojalnost u ljubavi možete koristiti slatke motive određenih ptica. Dovoljno je da ih stavite u svoje stambene prostorije i već ćete osetiti poboljšanje u svom ljubavnom životu.

Mandarinske patke - da ojačate energiju ljubavi
Mandarinske patke su simbol vernosti i braka. Kada pronađu partnera, ove patke ostaju s njim do kraja života. Kineski umetnici su oduvek koristili mandarinske patke da izraze ljubav između partnera ili mladih ljubavnika.
Možete da stavite sliku ovih pataka u spavaću sobu, gde će imati povoljan uticaj na vašu vezu i ilustrovati srećni par. Zbog toga su veoma povoljan simbol novih partnerskih udruženja. Takođe su pogodne za muškarce i žene koji žele ojačati energiju ljubavi i poželjno je da mandarinske patke zauzmu jugozapadni deo dnevne sobe. Umesto slika, možete koristiti figurice dekorativnih pataka kako biste ojačali ljubavnu energiju. Najbolju energiju donose mandarinske patke od poludragog kamena, providnog ili roze kvarca, turmalina i crvenog korala. U slučaju da imate samo drvene patke, trebalo bi biti obojene živopisnim nijansama.

Guske: za dugotrajnu sreću i lojalnost
Za one koji žive u bračnoj zajednici i žele da ojačaju svoj ljubavni odnos najbolje je da odaberu sliku gusaka koje u paru lete prema nebu. To je, u stvari, feng šui simbol i stručnjaci savetuju da ovu sliku stavite na jugozapadnom zidu dnevne sobe. Slika gusaka predstavlja lojalnost i jaku vezanost za partnera, a same guske predstavljaju simbol besmrtne ljubavi.

Papagaji: za jaču ljubav
Motiv mandarinskih pataka i gusaka mogu biti zamenjeni malim papagajima. Prema feng šuiju, ove egzotične ptice takođe mogu doneti sreću u ljubavi.
Treća ptica obećava probleme - da biste obezbedili sreću u ljubavi, nikada ptice ne smete razdvajati pojedinačno. Uvek moraju biti u paru. Takođe, nemojte spajati tri ptice, jer to znači da se u vaš ljubavni život može pojaviti treća osoba.
zenskimagazin.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain