Fitness plan Dakote Johnson koji ju je pripremio za "50 nijansi"


Nije lako skinuti se pred kamerama, pogotovo ako moraš glumiti uz jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu...
Pred 28-godišnju glumicu Dakotu Johnson redatelji su stavili težak zadatak.

U franšizi "Pedeset nijansi sive" zadatak joj je utjeloviti glavnu junakinju, o kojoj obožavatelji već imaju viziju na temelju knjiga autorice E. L. James, a pritom se u mnogim scenama publici prikazati potpuno gola - na velikom platnu.

Marljiva Dakota golišave scene nije mogla prepustiti slučaju pa je, poput prave profesionalke, za svaki film vježbala mjesecima, a Harper's Bazaar otkrio je i kako su izgledale njezine pripreme za najnoviji film "50 nijansi slobodniji".
Kako bi postigla zavidnu formu, Dakota je unajmila trenericu Ramonu Braganzu, poznatu po metodi "3-2-1 Fitness Training", a kojoj se na popisu slavnih klijenata nalazi i Jessica Alba. Jessica s Ramonom trenira od svoje 17 godine, a uz nju vježbaju i Halle Berry, Amanda Seyfried, Anne Hathaway i Kate Beckinsale.

Ramona i Dakota posebnu su pažnju posvetile jačanju ramena i vježbama zbog kojih trbuh postaje ravan, stražnjica čvrsta, a ruke vretenaste.Svaki trening uključivao je i 30-minutne kardio vježbe, a kako Dakoti ne bi bilo dosadno, Ramona je u rutinu umiješala i plesne pokrete, jogu, pilates i kickboxing.

Glumica je vježbala s laganim girjama kako ne bi pretjerano napumpala mišiće, ali je na gotovo svakom treningu oko gležnjeva nosila utege.

Vježbala bi i na setu, u prikolici koja je dovoljno prostrana za izvođenje iskoraka, čučnjeva, plankova i trbušnjaka.
Prije napornog treninga s Ramonom, Dakota bi često odradila i sat joge u zagrijanom prostiru, kako bi joj cirkulacija proradila, a tijelo dobilo fine, izduljene mišiće.
gloria.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain