Horoskop za period 12. - 19. februar 2018.


Ovan
Angažovani ste na različitim stranama i delujete pretenciozno u susretu sa saradnicima. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti. Važno je da proširite svoj poslovni i društveni uticaj u različitim pravcima. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad prema svom partneru delujete suviše zahtevno.

Bik
Imate utisak da vas okolina ne podržava dovoljno u raznim inicijativama koje ste započeli, ali nemojte dozvoliti da to dalje utiče na vaše rasuđivanje ili na vaše kreativno raspoloženje. Moraćete da se snalazite na razne načine i da opravdate svoje sposobnosti. Važno je da postoji dobar epilog. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Sada je trenutak da se prepustite osećanjima i da uživate uz svog partnera.

Blizanci
Nakon predstavljanja svojih ideja očekujete pozitivne reakcije ili odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivne dogovore u poslovnom dijalogu i da sačuvate korisne kontakte na različitim stranama. Promenite svoj pristup u ponašanju u određenim situacijama iz privatnog živta, preuzmite veću inicijativu ili osmislite neko neobično iznenađenje za voljenu osobu.

Rak
Postavili ste sebi listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ubeđuje u drugačija rešenja. Pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Udružite se sa pouzdanim saradnicima oko rešavanja nekih finansijskih pitanja. U ljubavnom životu možda nije sve onako kao što biste želeli, ali nema razloga ni da se žalite ili da kritikujete svog partnera. Moraćete da pokažete dodatno strpljenje i dobru volju. Prijaće vam neko putovanje.

Lav
Povremeno delujete nestrpljivo, jer imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, već zatrazite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Partner ume da vam zamera na neodlučnosti ili na nedostatku inicijative za rešavanjem zajedničkih pitanja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Devica
Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali primećujete da kod vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju. Nema potrebe da potcenite nečiju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite neke svoje namere u privatnom životu ili da voljenoj osobi saopštite važne planove. Ipak, ponekad je teško predvideti splet novih događaja i nečiju reakciju.

Vaga
Kada jasno postavite svoje ciljeve, onda saradnici skoro da nemaju nikakve šanse da vas ubeđuju u drugačija gledišta ili da vas u tome ometaju. Poželjno je da se ponašate promišljenije u vezi sa finansijskim transakcijama, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime. U ljubavnom odnosu ne treba da izazivate partnera na nešto što može da se otrgne kontroli ili na vašu štetu. Rivalstvo je poželjno, samo kada vodi ka zajedničkom zbližavanju.

Škorpion
Obratite pažnju na razne komentare ili reči kritike, jer od vas zavisi na koji način želite da definišete listu prioriteta u da se posvetite nekim novim ciljevima. Pokazaće se vrlo brzo da ste doneli dobre odluke i da vas neko podržava u onoj meri koliko vam je potrebno za novi uspeh. Umete da delujete tajanstveno u privatnom životu, ali partner vas dobro poznaje i unapred predviđa vaš odgovor ili reakciju. Postupite u skladu sa svojim osećanjima.

Strelac
Stalo vam je da ostavite nabolji utisak na saradnike i pri tome da odgovorite na nečije zahteve. Ako želite da sačuvate svoje poslovne interese nastavite sa dosadašnjom taktikom u ponašanju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu kako biste predupredili nerazumevanje u odnosu sa bliskom osobom.

Jarac
Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspešno rešavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Vodolija
Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili u izjave koje dajete. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način. U ljubavnom životu neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu.

Ribe
Delujete pozitivno i podstičete svoju okolinu na dodatno angažovanje. Većina saradnika će se rado prikolniti vašem mišljenju i neko će vam prepustiti da donesete važnu odluku u zajedniko ime. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu. Postoje razni sadržaji koji će vam ulepšati raspoloženje i koji će obogatiti vaše iskustvo.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain