Horoskop za period 19. - 26. februar 2018.


Ovan
Ako želite da budete zapaženi u poslovnim krugovima, onda morate da se osmislite svoj nastup i da se poslužite malim lukavstvom. Nije na odmet da preterujete u dozvoljenim granicama kako biste se razlikovali od drugih, ali i kako biste osvojili šire simpatije. Obradovaće vas nečija pažnja, posebno kada se ne nazire mogućnost pozitivnog obrta. U odnosu sa voljenom osobom dobro je da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka boljem ljubavnom zbližavanju.

Bik
Stalo vam je da ostvarite nove kontakte u saradničkim krugovima i da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Neko od saradnika ima važnu ulogu, ali i određene uslove koje vam postavlja. Preispitajte sve mogućnosti sa kojima raspolažete, pre nego što se opredelite za konačno rešenje. Nesuglasice koje vas prate u odnosu sa partnerom ne treba posebno da vas zabrinjavaju. Ponekad male „ljubavne varnice“ deluju vrlo posticajno i vode ka novom zbližavanju.

Blizanci
Pokušavate na način da odgovorite na razne izazove poslovne prirode i imate utisak da vam neko otežava kompletnu situaciju. Zatražite dobar savet od osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Sada je povoljan trenutak da investirate u neke važne ciljeve. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere pred partnerom, ali vam se čini da sve ide suviše sporo. Možda bi trebalo da promenite svoju ljubavnu taktiku. Sve može da se promeni na bolje.

Rak
Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni, kako biste u pravom trenutku doneli najbolje odluke ili rešenja. Emotivna inspiracija u vama pobuđuje neke vrlo neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite pažnju svoje okoline. Vaš partner se iskreno trudi da vas usreći na različite načine.

Lav
Delujete zabrinuto zbog novih informacija koje kruže na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Velika doza psihološkog opterećenja je primetna i kod vaših saradnika, potrebno je da opravdate svoju ulogu bez takmičarskih aspiracija i potrebe za preteranim eksponiranjem. Mudro prećutkujete određene događaje ili intrigantne teme, koje mogu da iskomplikuju vaš odnos sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se više opustite uz svoju porodicu i partnera.

Devica
Potrudite se da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju vaši saradnici, umesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih poslovnih interesa. Dobro je da potisnite svoju profesionalnu sujetu. Osećate inspiraciju ili veliki emotivni zanos, ali često imate utisak kako vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Čini vam se da partner povremeno iskušava vaše strpljenje ili granicu tolerancije.

Vaga
U susretu sa saradnicima važno je da i dalje podstičite kreativnost u idejama, očekuje vas zajednički dobitak ili mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od interesovanja ili motivacije koju imate, možete da napravite izbor poslova po svojoj meri. U ljubavnom životu potreban vam je samo partnerov podsticaj da osetite veliki emotivni zanos ili strast. Na sreću bliska osoba ume da ispuni sva vaša očekivanja i da vas usreći.

Škorpion
Stalo vam je da se nametnete sa svojim idejama pred saradnicima i da neko pravilno vrednuje vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Sve je moguće da sprovedete u uspešno delo, ako nastavite u svom dobrom maniru ili uz poštovanje poznatih pravila poslovanja. Partner vas inspiriše na neka nova i uzbudljiva dešavanja u ljubavnom životu. Dovoljno je da se prepustite svojim osećanjima i da uživate uz bliske osobe. Očekuju vas zajedničke radosti.

Strelac
Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Neko od saradnika vam nudi svu svoju podršku. Priželjkujete novi emotivni uzlet u raznim situacijama. Ako ste romantično raspoloženi, to je dobar ljubavni predznak.

Jarac
Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili i sve tekuće probleme rešavate u hodu. Imponuje vam podrška koju dobijate u svom okruženju, naročito kada je reč o finansijskim zahtevima. Nema razloga da se pretarano uzbuđujete zbog nekih privatnih događaja, jer uskoro će se sve razrešiti u vašu korist. Voljena osoba ume da vas podstakne na pozitivne reakcije i da u vama pokrene snažne izlive emocija, koje vode ka uzajamnim nežnostima.

Vodolija
Okolina na vas deluje vrlo stimulativno, a svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak u različitim oblastima. Dobro je da se opredelite za proširenu saradnju i da kombinujete poslovne sa privatnim interesima kad god vam se za to ukaže odgovarajuća prilika. Partner se iskreno trudi da vam ugodi, tako da svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima. Posvetite više vremena svojoj porodici i voljenoj osobi.

Ribe
Postoje neki iznenadni problemi koji remete vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete efikasno da ostvarite sve svoje poslovne planove. Potrebno je da pronađete zaobilazna rešenja i pri tome da održite dobar nivo saradnje. U odnosu sa voljenom osobom česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili emotivnu nesigurnost. Ponekad nemate dovoljno razumevanja za nečije propuste ili za nove izgovore.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain