Iz kog razloga je zabranjeno Teslino genijalno otkriće i kakvu ulogu je tu odigrao Einstein?


Početak ere energetike bez goriva veže se za 1903. godinu, kada je Nikola Tesla pronašao rezonantni transformator, i dobio na izlazu energiju koja je mnogo puta veća od ulazne. Pomoću samo jedne turbine, nijagarske elektrane i sustava za prijenos energije bez vodiča, Tesla je opskrbio električnom energijom cijelu državu.
 Novinar je pitao Teslu: “Od kuda se uzima energija?”

Tesla je jednostavno odgovorio: “Energija se uzima iz etera, ja hladim eter i pretvaram ga u električnu energiju.”Nakon što su novinari proširili vijest o tome da se iz prostranstva može uzeti bilo koja količina energije i da se može prenositi bez vodiča na bilo kojem rastojanju, pri tome se ne koristi ni ugljen, ni nafta, ni plin, održano je hitna sjednica vlade SAD- a.

Sjednica vlade SAD bila je zajedno s bankarima. Razgovor koji je tamo bio, zabilježen je u knjigama. Tamo se navodi činjenica kako se mladi bankar Bernard Baruch obraća velikom Morganu i govori sljedeće: “Novine pišu o nekom Tesli, koji želi prodavati praktično besplatno energiju. Ako se stvari tako budu odvijale, mi ćemo izgubiti monopol.”

Poslije toga je donijeta odluka o zabrani Tesline tehnologije. Teslini patenti počeli su se povlačiti iz knjižnica, a njegovo ime je iščezlo iz tiska. Bankari su također bez odlaganja naredili: Ne prihvaćati ni razmatrati nikakave pronalaske Perpetuum mobila.

Novcem Rothschilda i Rockefellera pri akademijama znanosti raznih država bila su stvorena povjerenstva za “borbu s pseudo znanošću” koja još uvijek ometaju razvoj i uvođenje tehnologije bez goriva. Pokušaji znanstvenika da produže rad u tom pravcu, prekidali su se brzo i žestoko.

Što je vrijedno stotina čudnih smrti poznatih fizičara među kojima je i sam Poincaré? Ubijeni su i talentirani ruski istraživači Filipov i Pilčikov.

Na kraju je donešen plan za uklanjanje iz fizike samog pojma “etera”.
Za ovo je stvoren projekt pod nazivom: “specijalna teorija relativnosti”. Odlučeno je da se povuče iz fizike sam pojam “eter”. Oni su počeli tražiti fizičara, koji bi pristao odraditi taj posao. Našli su ga preko svog rođaka Oppenheimera, bankara Oppenheimera. Majka Alberta Einsteina u to vrijeme je radila kao odgojiteljica u obitelji bankara Oppenheimera, koji je odlično znao da se njezin sin bavi fizikom.

U knjigama o Einsteinovoj majci je rečeno mnogo, ona se brinula o znanstvenoj karijeri svog sina i pokušavala ga je usmjeriti, naći mu posao. I našla mu je takav posao, koji je on uspješno odradio. Specijalna operacija za uvođenje u znanost Einsteinove teorije relativnosti uspješno je realizirana.

Pomiješani su nespojivi pojmovi, kao prostor i vrijeme, što je u startu najgrublja filozofska greška. Opus primjene Teorije relativnosti je jedna točka kada nema brzine, tada ona stvarno radi. To je teorija za jednu točku, kada je brzina jednaka nuli. Pri tome su je uopćili za bilo koju brzinu, tj. opet je napravljena greška.

Već postoje dokazi da brzina svjetlosti nije najveća, postoje čestice koje se kreću brže od brzine svjetlosti, to su već znanstvenici dokazali. To slama teoriju relativnosti u korijenu. I u izvjesnoj mjeri potvrđuje verziju o tome da je teorija relativnosti bila svjesno uvedena i promovirana, kako bi se fizika usmjerila na pogrešan put.

Teorija relativnosti je naručena teorija i glavni cilj te teorije nije istina već pokušaj da se u fizici zabrani pojam etera. Da se ne bi dala mogućnost da se razvija tehnologija koja bi koristila Tesline izume. Jer bilo koja zemlja koja ima dovoljno besplatne energije će biti istinski neovisna, i grupa bankara koji streme novom svjetskom poretku će izgubiti vlast. Zajedno s vlasti oni bi izgubili dio svoje moći, jer su nafta i plin, prije svega moć. Novac za njih ima sekundarni značaj jer oni vladaju Federalnim rezervama i mogu ispisivati novca koliko žele. Eto, takva je situacija.
6yka.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain