Kylie Jenner postala mama i podijelila sa fanovima emotivan video posvećen kćerkici!


Uz Kylieinu bebu, snimka prikazuje i najmlađu kći Kim Kardashian WestMoja prekrasna i zdrava djevojčica rodila se 1. veljače i nisam mogla dočekati da podijelim ovaj blagoslov. Nikad nisam osjetila ovakvu ljubav i sreću! Hvala na razumijevanju! – otkrila je 20-godišnja reality zvijezda Kylie Jenner, koja je  svoju trudnoću svo vrijeme čuvala podalje od javnosti!  Ona i dečko, reper Travis Scott, također su ušutkali sve glasine kako su prekinuli! Štoviše, njih dvoje devet su mjeseci Kyline trudnoće sve bilježili svojim privatnim kamerama, a sada su to prekrasno razdoblje u njihovu životu podjelili i u emotivnom videu koji su posvetili svojoj kćerkici!


U Instagram objavi, gdje je po prvi put uopće progovorila o svojoj trudnoći, Kylie je navela kako je odluku da trudnoću sakrije od svih samostalno donijela, te je beskrajno zahvalna prijateljima i obitelji koji su je u tome podržali: "Trudnoća mi je bila najljepše, osnažujuće i najdivnije iskustvo koje je promijenilo moj život, i zapravo će mi nedostajati!"


U videu koji je podjelila sa svojim obožavateljima Kylie je otkrila kako su ona i njezin dečko Travis uživali  sve ove mjesece dok se nije pojavljivala u javnosti, a sada zapravo svijet ima i priliku po prvi put vidjeti kako je ova reality zvijezda izgleda s trudničkim trbuhom.  U videu se ekskluzivno može vidjeti i Chicago West, treće dijete popularne joj sestre Kim, koju je Kylie nježno držala u zagrljaju u trenutku kada je mama Kim rekla koje će joj ime dati! Tako je klan Kardashian Jenner postao bogatiji za još jednog člana, a uskoro bi trebala roditi i Kloe Kardashian.
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain