Ljubavni horoskop za period 12. - 19. februar 2018.


Ovan
Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni da idealizujete voljenu osobu.Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

Bik
Bićete fokusirani više na karijeru, nego na ljubav. Takođe, bićete skloniji romansi sa nekim koga već znate, nego upoznavanju novih ljudi. Treba vam neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, pravićete velike planove i to za sledećih pet godina. Radite ono što osećate da treba, a krajem ovog perioda otvaraju vam se opcije za moguće proslave. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Ribe, Rak, Devica. Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu.

Blizanci
Prilično ste aktivni, dosta izlazite i družite se, a to je ono što je ključ za uzbudljiv ljubavni život! Nije vam dosadno ni u jednom trenutku, aktivni ste, zanimljivi i zračite nekom posebnom energijom koja očarava suprotni pol! Ako ste u vezi, očekuju vas lepi i harmonični dani sa partnerom, a neko od vas će se odlučiti i na korak napred - brak ili proširenje porodice. Svakako, zvezde su vam naklojene u ovom peruodu.

Rak
Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

Lav
Aspekt koji pravi Jupiter, tradicionalan vladar kuće parova, upućuje na moguće poteškoće i pritiske kroz koje će parovi prolaziti, ali i na to da se može dogoditi nešto značajno. To može biti povezano sa novcem, zajedničkim dobrima ili društvenim događajem. Bićete u centru pažnje ili će to biti voljena osoba. Kako god bilo, radi se o uspehu i ispreplitanju profesionalnog i privatnog života. Dodajmo tome i uživanje u većem komforu zahvaljujući postignutim uspehom. Sve se vrti oko praktičnih pitanja, a romantika se pojavljuje krajem ovog perioda.

Devica
Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

Vaga
Nemate baš puno inicijative kada su emocije u pitanju. Ipak, ako vam se neko dopada, pokažite mu da ste zainteresovani. Neki od pripadnika ovog znaka mogu se upustiti u tajne romanse. Veza na daljinu ili sa osobom koju ćete upoznati na putu nema velike šanse za uspeh. Oni koji su u dužoj vezi, mogli bi da se suoče sa iznendanim problemima. Moguće je privremeno razdvajanje. Ako ste u braku teško ćete se uskladiti ako ne napravite kompromise, a partnerova preosteljivost vam može ići na živce. Moguće je takođe da na takav način samo želi da privuče pažnju. Bilo kako bilo, uvek imajte na umu da vi sami najviše utičete na odnose sa drugima. Ako ste sami, bićete u prilici da upoznate osobu koja će vas fatalno privući, ali koja trenutno nije slobodna.

Škorpion
Mnogi će se osećati pomalo usamljeno i mučiće ih svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

Strelac
Ako ste u vezi: Vama i vašem bračnom ili emotivnom partneru potrebno je više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Pokažite inicijativu i organizujte zabavu. Pripazite samo da ne pozovete nekoga ko bi mogao da vam pokvari zadovoljstvo i provod. Sa voljenom osobom više posećujte predstave, biskope, pozorišta, koncerte. Prihvatite partnerove predloge za zajedničke trenutke, čak i ako vam nisu sasvim po volji. Vašem partneru je potrebno da se pokrene jer mu postaje monotono. Kako ste vi po prirodi prilagodljivi, neće vam teško pasti da učinite partneru po želji jer će se to pozitivno odraziti na vašu vezu i doprineće dinamici, zbližavanju i boljem skladu.
Ako ste slobodni: Osećaćete pojačanu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima i bićete u prilici da upoznate nove ljude sa kojima ćete sklapati prijateljstva. Jedno poznanstvo može da preraste u nešto više od početnog prijateljstva i da se između vas i druge osobe probudi obostrana simpatija. Pojaviće se još jedna osoba koja će takođe da privuče vašu pažnju. Počećete da se viđate sa obe osobe, jer će vas to zabavljati, ali na duže staze to neće moći da potraje.

Jarac
Potajno priželjkujete, da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša »ljubavna vizija«. Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu. Raspoloženi ste za novu romansu ili za uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju Vaš odnos sa voljenom osobom. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere, želite da ostvarite svoje »tajne snove«. Na sreću, partner je u potpunosti na Vašoj strani. Nezadovoljni ste kada stvari ne idu u željenom pravcu ili kada neko ne ispunjava Vaše potrebe. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i naklonost. Potrudite se da afirmišete zajedničku sreću i da odredite dobar smer.

Vodolija
U narednom periodu mogu se očekivati kritični trenuci koji stavljaju na test veze. Traži se dobro i loše kroz odnos. Ono što ima vrednost preživljava i ojačava. Ono u čemu se ne prepozna vrednost raspada se. Ali, nemojte požurivati stvari! Krajem ovog perioda možete da donesete najbolje odluke, jer to je vreme kada ćete imati sve potrebne argumente, prave zaključke i kada situacija postaje jasnija - odnos se temelji na komunikaciji.

Ribe
Potrudite se da prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Važno je da pokažete dobru volju i da razumete nečije slabosti, izbegavajte emotivno rivalstvo. Nakon zajedničkog razgovora i poveravanja, možete da donesete ispravnu odluku. Ukoliko ste mladi ili slobodni, budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere pred osobom koja Vam se dopada. Sačuvajte osmeh na svom licu, delujete vrlo zanosno i širite emotivni fluid u različitim pravcima.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain