Najljepši primjerci čarapica od tila!


Pokušajte im odoljeti!

Ako bismo išli izdvojiti jedan od najpopularnijih trendova koji je obilježio hladnu sezonu i koji će bez dileme svoju vladavinu nastaviti i u nadolazećim proljetnim danima, nijedna lista ne bi bila potpuna bez čarapica. Viđali smo ih u kombinaciji sa salonkama i sandalama te u brojnim verzijama koje uključuju mali milijun upečatljivih detalja.

Model koji će najbolje upotpuniti proljetne kombinacije, bilo da je riječ o onim večernjim ili dnevnim, svakako je onaj od tila. Naizgled nježne čarapice podarit će dozu eteričnosti i bajkovitosti bilo kojem stylingu, a ovisno o vlastitoj estetici, izaberite one koje upečatljivosti ili suptilnošću odgovaraju estetici koju njegujete.


Najljepše primjerke čarapica od tila pronašli smo u ponudi brenda WhoolaHop iz susjedne Srbije, točnije iz Niša. WhoolaHop se prvi počeo baviti izradom ovih modnih detalja na našim prostorima koji će na najlakši način osvježiti bilo koju garderobu. Romantične čarapice na točkice, elegantne s biserima, razigrane sa srebrenim cvjetovima, glamurozne sa štrasom i kristalima… složit ćete se, teško je izabrati samo jedne!

Dizajnerica Kristina koja se krije iza brenda otkrila nam je da su sve aplikacije rađene ručno te da isključivo radi sa kvalitetnim čarapama i materijalom. I ono što vas vjerojatno najviše zanima, osim što su modeli dostupni u Srbiji, šalju se i u Hrvatsku! Naručiti ih možete na službenom Instagram profilu brenda ovdje, a u nastavku pogledajte djelić ponude koja nas je osvojila na prvu…
jolie.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain