Nedeljni horoskop za period 26. FEBRUAR 2018. - 05. MART 2018.


Ovan
Zahvaljujući pouzdanim informacijama o novim prilikama pažljivo proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Sada se nalazite u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese i ne dozvoljavate da vas neko u tome sputava. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu na vas deluju vrlo inspirativno i ohrabrujuće. Posebno vam prija nečije sentimentalno ponašanje i spremnost da vam iskreno ugađa na različite načine.

Bik
Dobro ili na efikasan način uspevate da sprovedete sva pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju pozitivan utisak na okolinu. Vešto primenjujete različite poslovne strategije u zavisnosti od aktuelne teme ili ciljeva koje želite da ostvarite. Prizžljkujete snažne izlive emocija i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

Blizanci
Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Rak
Pribojavate se od eventualnog sukoba sa jednom osobom, kao i od mogućeg poslovno-finansijskog gubitka koji bi vam prouzrokovao dodatne nevolje. Nema razloga da se ponašate razmetljivo pred poslovnim partnerima, jer na takav način skrećete pažnju na sebe. Iako imate drugačije ideje u odnosu na svog ljubavnog partnera, to vam neće smetati da osetite emotivno zadovoljstvo. Vaš odnos podseća na "ljubavnu igru", koja deluje veoma inspirativno i zabavno.

Lav
Aktivno učestvujete u različitim poslovnim pregovorima, stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate ili da poboljšate svoju statusnu poziciju. Važno je da pronalazite zaobilazna rešenja u nekim težim situacijama. Pokažite više objaktivnosti, nema razloga da preuveličavate svoju ulogu i emotivne potrebe pred voljenom osobom.

Devica
Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da vas poremete u planovima koje imate, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Kada se nalazite u nekoj problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokrecu glavnu inicijativu ili da se nadmeću oko najboljeg rešenja. Prolazite kroz različite faze raspoloženja, a najveći uticaj na vaše stanje ima bliska osoba. Planirajte da više vremena provodite uz svoju porodicu i prijatelje. Očekuju vas prijatna iznenađenja.

Vaga
Često pokrećete inicijativu na raznim stranama, jer stalo vam je da uz ciljeve koje ste sebi postavili ostvarite i neke korisne kontakte. Zatražite na vreme nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema kako biste u što kraćem roku ispunili svoje obaveze. U privatnom životu na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje i ishitreno donosite zaključke. Nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje.

Škorpion
Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali primećujete da kod vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju koje ih ispunjava. Nema potrebe da suviše ishitreno potcenjujete neciju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. U ljubavnom životu priželjkujete neke nove i veselije događaje. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite sve svoje namere ili da voljenoj osobi saopštite neke važne planove koje imate.

Strelac
Poslovni planovi koje imate nailaze na pozitivan odjek među saradnicima. Posebno vam imponuje saznanje da vam neko poklanja poverenje i da vam prepušta vodeću ulogu u zajedničkim akcijama. Sada je povoljan trenutak za rešavanjem raznih finansijskih pitanja. Obratite pažnju na poruke koje vam upućuje bliska osoba, nema razloga da zbog nekih društvenih uloga zanemarite svoja obećanja. Potrudite se unesete nove i uzbudljive sadržaje u ljubavni odnos.

Jarac
Nastavlja se pozitivna tendencija, jer dajete svoj maksimum u raznim segmentima i delujete veoma zadovoljno pred saradnicima. Očekuje vas uspeh u ispunjavanju težih zadataka i zadovoljstvo zbog rešavanja nekih komplikovanijih pitanja. Pred svojim partnerom skoro da nemate tajni, ali ne treba da žurite sa saopštavanjem nekih istina. Bolje je da se upravljate po osećaju ili da lagano otkrivate neke stvari. Sve će biti dobro i faktor vremena vam ide u prilog.

Vodolija
Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i čvrste garancije za uspeh, ali vi imate dobre intuitivne signale koji vas navode na pravilna rešenja. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, te mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu. Delujete uznemireno, jer ne možete lako da odgonetnete partnerovo ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osećanja.

Ribe
Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Potrudite se da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični interesi. Sreća je što sada imate priliku da češće spajate neke poslovne i privatne interese. Dobro ste raspoloženim, jer doživljavate novu fazu emotivne bliskosti u odnosu sa voljenom osobom. Prijaće vam da više vremena posvetite svojoj porodici i bliskim prijateljima.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain