Peta saveta koji će vam pomoći da budete zavodnik kojemu ni jedna žena ne može da odoli...


Ako želite da budete zavodnik kome nijedna žena ne može da odoli, onda uradite ovo...

Žene vole alfa mužijaka, to je jednostavno u nihovoj prirodi i slična je stiuacija i sa ostalim pripadnicima životinjskog carstva. Međutim postavlja se pitanje, kako biti alfa mužijak  i kako pokazati ženama da ste vi muškarac koji je onaj pravi.

Smatramo da ima 5 osnovnih karakteristika koje svaki alfa mužijak mora da poseduje, pa ako želite da budete glavni zavodnik i muvator, onda poradite na ovim karakteristikama.

1. Dominantnost
Alfa mužijak u prevodu znači da je on glavni i da je njegova poslednja reč. Zbog toga alfa muškarac treba da bude dominantan. Ne treba da komanduje i da tera žene da rade nešto šta one ne žele, ali mora da bude jasan u svojim odlukama i namerama i da ih se pridržava bez pogovora. Takođe, dominantan muškarac ne sme da dozvoli da neko ugrožava njegov autoritet.

2. Zna šta hoće
Pravi muškarac uvek zna šta hoće i ne zamajava se lažnim osećanjima. Alfa muškarac mora da pokaže šta hoće i mora jasno da iskaže svoje namere.

3. Miris
Miris je vrlo bitan, pogotovo u senzualnom smislu, jer su mnogobrojna istraživanja pokazala da miris i te kako privlači žene i da žene uvek biraju muškarce koji lepo mirišu. Zbog toga morate imati asortiman parfema koji odgovaraju vašem karakteru i koji će učiniti da budete privlačniji i zavodljiviji.

4. Fizički izgled
Da li ste nekada videli alfa mužijaka koji izgleda kao slabić? Naravno, da niste, jer alfa mužijak treba da bude snažan. Zbog toga je važno da svoj alfa temperament ispratite i sa fizičkim izgledom. Ako ste neko ko nije fizički krupan, onda posetite teretanu i to promenite. Budite uporni i redovno trenirajte i jasno ćete pokazati svoju snagu lepšem polu.

5. Oblačenje
U životinjskom svetu, pored fizičkog izgleda, alfe su oni mužijaci koji imaju najlepše perije i najlepše krzno. Zbog toga oblačenje igra ogromnu ulogu i vaš stil mora da bude dobro izbalansiran i da se uklapa sa vašim karakterom, vašim godinama i vašim životnim stilom. Potrudite se da budete elegantni kad to treba, ali i opušteni, kako bi mogli da budete spremni za sve prilike.
muskimagazin.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain