Proljeće donosi nijanse zelene


Osim novih trendova i novih najpoželjnijih modela, svaka nova godina donosi i novu najpoželjniju boju. Pantone, poznati Institut za boju, krajem prošle godine još jednom je pripao zadatak odabira boje koja će obilježiti 2018. godinu. Odabir je pao na Ultra Violet, vibratnu nijansu ljubičaste koja se uz svoje nježnije i mračnije varijante u trenu istaknula kao jedan od novih kolorističkih trendova. Uz novu it boju 2018. godine i one uvijek poželjne neutralne tonove, proljetne kolekcije su sasvim neočekivano istaknule i nijanse zelene boje kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

PROLJEĆE DONOSI NIJANSE ZELENE
Iako su prve proljetne kolekcije donijele brojne modne novitete u novim krojevima, uzorcima i kombinacijama koje će plijeniti pažnju na uličnoj modnoj pisti, zelena boja koja je proglašena bojom prošle godine i sve njezine predivne nijanse sada su još jednom i jače no prije zaživjele unutar modnog svijeta.

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Od vibratnih zelenih tonova do nježne pastelne mint nijanse i raskošne smaragdne boje, zelena boja istaknula se kao jedan od najpoželjnijih proljetnih modnih trendova. Unutar kolekcija high end, ali i high street brendova, nijanse zelene obojale su nove proljetne favorite i transformirale najdraže klasike sezone. Nakon zagasite zimske palete i u kombinaciji s neutralnim bojama proljetnih klasika, zelen će donijeti savršeno osvježenje u baš svaku garderobu.

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Od ženstvenih haljina i novog, vibratnog izdanja klasičnog odijela do oversized pletiva od kojeg se nećemo odvajati ni za prvih proljetnih dana i prugastog uzorka koji će još jednom najaviti toplu sezonu u svakom ormaru, u nastavku smo izdvojili najbolje modele u nijansama zelene.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain