Proljetna kolekcija dnevnih torba u crnoj boji


Svestrana, elegantna i praktična su epiteti kojima uvijek težimo u potrazi za savršenom novom torbom. Od velikih dnevnih torbi koje nose baš sve što nam može zatrebati tijekom dugog radnog dana i nekoliko nebitnih sitnica do malih torbica koje skrivaju tek nekoliko nezaobilaznih predmeta i pažnju plijene svojim efektnim izgledom, torbe su oduvijek jedan do najpopularnijih i nezaobilaznih modni dodataka u ormaru svake žene.Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nebitno radi li se o garderobi za hladnu ili toplu sezonu, nalazi se klasična i praktična dnevna torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom radnog dana. Njezino najpopularnije i najsvestranije lice oduvijek stvara spoj s jednako jednostavnom i klasičnom crnom bojom.

SAVRŠENA DNEVNA TORBA ZA PROLJEĆE

Iz sezone u sezonu, klasična dnevna torba u crnoj boji neprestano se mijenja, a osim njezinih novih izdanja inspiriranih onim aktualnim modnim trendovima, dizajneri uvijek stvaraju i njezina sve praktičnija izdanja koja unose jednostavnost u svakodnevicu svake žene. Iako će proljetna sezona bitno osvježiti paletu unutar naših ormara uz pomoć jarkih boja, pastelnih tonova i razigranih uzoraka, dnevna torba u crnoj boji će još uvijek zadržati status jednog od naših favorita koji ne samo da prkosi trendovima, već i sezonama. Nakon nekoliko sezone koje su dnevne modele torbi ukrasile efektnim metalnim akcentima, prvi proljetni high end i high street modeli za nadolazeće proljeće vraćaju nas eleganciji minimalizma. Novo izdanje dnevne torbe je ostalo ogoljeno od nepotrebnih detalja, a za efektan i vrlo moderan izgled pobrinula se igra linija koja transformira one svima poznate i popularne modele.

Od shopper do cross body modela, najbolje i najpraktičnije dnevne torbe u crnoj boji koje možete pronaći u aktualnim proljetnim kolekcijama donosimo u nastavku.

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain