Savršen "kontrast" za one koji se suočavaju s izazovima života


Kontrasti određuju naš život: u modi se ulični stilovi spajaju s visokom modom. U poslu ciljano idemo ka našem putu, privatno tražimo kompenzaciju. Svakodnevica pokazuje: suprotnosti se privlače!

Prekrasni Island kao magično mjesto predstavlja upravo onu privlačnost kontrasta. Iz tog razloga služi kao nadahnuće za nove mirise Otto Kern Cool Contrast i Otto Kern Soft Contrast. Islandski pejzaži svojim magičnim i mekim te svijetlim ugođajem zrače mirom u beskrajnim prostranstvima. Kao suprotnost tome stoje grubi stjenoviti krajolici s divljim izvorima tople vode. Jednako raznoliki mirisi Otto Kern dostupni su od sredine siječnja 2018. u trgovinama.

Koncept – jak karakter i raznolikost
Otto Kern Cool Contrast za muškarce i Otto Kern Soft Contrast za žene savršeni su mirisi za sve koji se suočavaju s izazovima života te s otvorenošću i stilom. Stavljanje naglaska na posebnost i kombiniranje iste kako biste stvorili vlastiti profil. Nositelj mirisa Otto Kern Cool Contrast upečatljiv je i naglašava svoj prepoznatljiv karakter. Nositeljica mirisa Otto Kern Soft Contrast istaknuta je suvremenom ženstvenošću.

Otto Kern Soft Contrast
U ovom sastavu blagi kontrasti ujedinjeni su u sjajno mirisno iskustvo. Poznati, voćni mirisni taktovi vode ka gornjoj noti, koja obmanjuje egzotičnim, posebnim cvjetovima. Donja nota zrači privlačnom ženstvenošću zahvaljujući kombinaciji mekog drva s kremastom nijansom vanilije.

Gornja nota: marelica, grejp, malina
Srednja nota: Tiaré-cvijet, jasmin, gardenije
Donja nota: vanilija, sandalovina, kremasti akord
Ukratko: senzualan – suvremen – ženstven

Otto Kern Cool Contrast
Svježa gornja nota začinjena je crnim paprom i dinamičnošću prije nego u srednjoj prijeđe na aromatične i muževne note. Donja nota s vibrantnim drvom pobrinut će se za višestruku rapsodiju mirisa. Svježi kontrasti ovog mirisa ostaju u sjećanju.

Gornja nota: crvena naranča, crni papar, zelena jabuka, vodeni akord
Srednja nota: lavanda, esencija kardamoma, listovi ljubičice
Donja nota: Cashmeran, pačuli, vetiver, vanilija
Ukratko: privlačan – muževan – prepoznatljiv

Asortiman proizvoda Otto Kern Soft Contrast i Otto Kern Cool Contrast nude mirisnu njegu za svaku prigodu.
she.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain