Savršena si baš takva kakva jesi....


1. Tvoje telo je savršeno. Celulit, strije, ožiljci, pege, male grudi, velike grudi, obline…. Sve je to savršeno. Svaki koji ti kaže da tvoje telo treba da bude veće, manje, zategnutije, drugačije nego što jeste ne treba da bude u tvom životu.

2. Ako imaš osećaj da mu nisi dovoljno dobra, da uvek treba da budeš bolja, zanimljivija, drugačija od onoga što jesi velika je verovatnoća da on nije dovoljno dobar za tebe.

3. Ti si slobodna osoba. Ti možeš da radiš šta god želiš sa sobom i svojim životom. Kontrolisanje nije ljubav.

4. Ako ti kaže da će te ostaviti ako ne uradiš ono što on želi - ostavi ti njega. Uslovljavanje nije ljubav.

5. Ako već na početku osećaš da ne možeš da mu veruješ onda to osećaš sa razlogom. Poverenje treba da postoji a ne da se stiče.

6. Uvek veruj svojoj intuiciji. Bez obzira šta ti on, srce, um ili drugi kažu. Tvoja intuicija uvek zna bolje.

7. Ti treba da znaš svoje mesto u njegovom životu. Ako nisi sigurna gde ti tačno pripadaš na njegovoj listi prioriteta vreme je da on bude precrtan sa tvoje liste.

8. Ako imaš utisak da moraš da se takmičiš sa drugim devojkama kako bi ga zadržala uz sebe, idi. Ti zaslužuješ da budeš sa nekim ko će biti ponosan što je sa tobom. Ti zaslužuješ da budeš sa nekim ko bi i među milion njih opet izabrao tebe.

9. Ti si savršena baš takva kakva jesi. Ti nisi suviše zahtevna. Ti zaslužuješ sve što želiš. Ako on misli drugačije onda on ne zaslužuje tebe.

10. I opet: veruj svojoj intuiciji. Veruj tom tihom glasiću koji ti govori ono što treba da znaš. Slušaj ga. Ma koliko čudno i bolno zvučao ponekad. Svi smo povezani. Veruj svojoj intuiciji.
fb Drugaciji

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain