U trenu osvježite interijer doma


Da biste osvježili interijer svog doma ne trebate ulagati u velike renovacije, dovoljno je promijeniti nekoliko detalja i dobit ćete sasvim nov izgled prostorija u vašem domu

U nastavku vam donosimo šest načina kako u interijer doma unijeti dašak svježine bez velikih renovacija. Poigrajte se detaljima, uzmite sami kistove u ruke i obnovite dijelove svog doma u trenu.

Dodajte “statement” komade
Pod pojmom “statement” mislim na upečatljive komade kao što je primjerice neko staro ogledalo koje vam skuplja prašinu na tavanu, neobičnu svjetiljku koju ste spazili na buvljaku prošle subote ili pak stari okvir koji ćete premazati slojem neke nove upečatljive boje. To su komadi koji će svakoj prostoriji dati svježinu i podići je na sasvim novu razinu.

A post shared by Interior Design Ideas (@interiordesignideas) on
Ukrasite zid slikama
Obiteljske slike, dječje črčkarije ili jednostavno fotografije i citati koji ste isprintali s interneta mogu biti sjajan dodatak prostoru. Potražite stare okvire ili nabavite različite modele na Hreliću i ukrasite zidove nakon čega će svaka prostorija instantno poprimiti sasvim novi izgled.

Uključite upečatljive detalje
Zgodne jastučnice koje ste sami ukrasili vezom, svjećnjaci ili zanimljive vaze nemaju značajnu funkciju u prostoru, ali ga vizualno oplemenjuju i dižu ga na novu razinu zbog koje će izgledati kao da ga je uredio dizajner interijera.

A post shared by H&M Home (@hmhome) on
Posadite biljke
Zelene su biljke veliki trend u uređenju interijera ove sezone, a ako ne znate kako ih rasporediti u prostoru pročitajte naš vodič.

Pretvorite kupaonicu u spa oazu
Kupaonica je često zapostavljena kad je u pitanju uređenje interijera, no i nju možete podići na neku drugu razinu. Dodajte joj svijeće, ukrasne košarice za šminku i nakit, pa čak i živo bilje koje voli vlagu. Tako ćete dobiti dojam luksuzne kupaonice koja će svako kupanje pretvoriti u pravo spa iskustvo.

Unesite dašak hyggea
Svijeće, jastučići, mekane dekice i drugi detalji koje utjelovljuju pojam “hygge” vašem će domu dati svojevrsnu toplinu i cjelogodišnji zimski ugođaj koji će vas neprestance prizivati da skuhate omiljeni čaj i sasvim se opustite i uživate u svojoj oazi.
elle.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain