15 ideja kako raznježiti dom pastelnim bojama


Pastelne nijanse u sezoni proljeće/ljeto zavladale su na odjevnim komadima, obući, modni dodacima, ali i u interijerima. Kako osvježiti dom najljepšim tonovima pastela pogledajte u nastavku teksta
Želite li u svoj dom unijeti proljetnu svježinu i prozračnost, to možete učiniti i sa samo nekoliko detalja u pastelnim bojama: ukrasnim jastucima, prekrivačima, stolcima i slično.Pastelne nijanse djeluju umirujuće u što se možete uvjeriti već na prvi pogled u našoj fotogaleriju u kojoj smo skupili 15 ideja kako životni prostor osvježiti najljepšim pastelnim tonovima.
Dizajneri interijera predlažu da se odmaknete od bijelih zidova te barem jedan zid u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji obojite u nježnu pastelnu nijansu zelene, plave, sive ili čak ljubičaste boje.Detalji u pastelnoj ružičastoj također će domu dati svježinu i mekoću te ga učiniti posebno ugodnim za život. Ideja je mnogo, a neke od njih razgledajte u fotogaleriji i inspirirajte se za proljetni makeover vašeg životnog prostora.
zadovoljna.ba


Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain