4 stvari koje će osvežiti i poboljšati vaš odnos sa dečkom

Vreme je da se i vi i vaša veza probudite iz zimskog sna i uvedete neke pozitivne promene. Proleće nije samo idealno doba za čišćenje kuće i ormara nego i ostalog nereda iz vašeg života, a mi vam donosimo jednostavne savete za prolećno čišćenje vaše veze:Pređite preko nečega
Uprkos vašem učestalom pregovaranju vaš partner i dalje ostavlja svoje mokre peškire na pod kupatila ili zaboravlja da baci smeće? Možda je vreme da jednostavno pređete preko toga. Ako mu oprostite takvu sitnicu, oboje ćete se osećati opuštenije, a možda ga baš to i natera da ubuduće ne ponavlja iste greške.

Otklonite smetnje
Kada nakon napornog radnog dana dođete kući mrtvi umorni, nema ništa bolje nego da izvalite  na kauč i provedete sate i sate buljeći u televizor ili prelistavajući Instagram. Koliko god to zvučalo opuštajuće i zabavno, vaša veza, ali i zdravlje, zbog toga pate.  Zato u dogovoru s partnerom vreme koje provodite uz tehnologiju smanjite na minimum i uživajte u nekim zajedničkim aktivnostima. Verujte nam, vaša veza će biti mnogo kvalitetnija.Prestanite da obasipate partnera negativnošću
 Vaša najbolja prijateljica vam ide na živce? Imate probleme na poslu? Boli vas stomak? Ne morate baš sve to da ispričate svom dragom  čim uđete u kuću. Iako je lepo imati nekoga s kim možete podeliti sve što vam se događa u životu, ponekad je bolje nešto zadržati za sebe. Niko ne želi da stalno sluša nečije žaljenje jer to podstiče negativno raspoloženje tako da kad dođete kući, pokušajte da se prisetite svega dobrog što vam se dogodilo ili, još bolje, dajte partneru neki kompliment.

Čistite - bukvalno
Nije uvek lako živeti s nekim koga volite, ali  zajednički život puno je prijatniji u urednom prostoru. Nered dokazano može izazvati stres, a stres ne donosi ništa dobro i često vodi ka svađi pa je zajedničko čišćenje doma dobro i za vašu vezu i za vaše pojedinačno zdravlje.
cosmopolitan.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain