5 trikova pomoću koji ćete muškarca ostaviti bez daha

Seks je zabavna aktivnost za oba partnera, mada strast ponekad zahtjeva malo domišljatosti dodatnog seksipila.
Žene posjeduju određene vještine i znanja kako muškarca dovesti do ludila, a vi ćete upravo saznati koje su to.

Ako želite rasplamsati strasti, saznajte kako:

1. TAJNA: CRNE TANGICE
Provjereno je da muškarci crnu boju veša povezuju sa željom. Čipkasto crno rublje je zanimljiv dodatak crnoj haljinici. Kada otkrije što se skriva ispod haljinice, nećete ga se moći riješiti.2. TAJNA: KOSA
Ako imate dugu kosu, poigrajte se s njom. Muškarce izuzetno privlači duga i bujna kosa, a još ako se poigravate s njom tijekom razgovora, male su šanse da će vas ostaviti na miru!

3. TAJNA: CRVENA BOJA
Crvena boja simbolizira strast! Crvena haljinica, crvene cipele ili neki drugi dodatak u toj boji, svakog će muškarca izluditi! Vjerojatno bi im se svidio i seksi crveni ruž, mada pripazite s količinama jer muškarci ga vole vidjele, ali ne i okusiti.4. TAJNA: CRNI BODI
Bodi je izuzetno ugodan i praktičan, a može poslužiti i kao seksi odjevni predmet! Crni, svileni ili čipkasti bodi uz crne tange će vašeg muškarca izluditi!

5. TAJNA: VISOKE PETE
Postoji li jače oružje od visokih peta? Teško... Dobra je vijest da ih muškarci obožavaju, a žene ih jednako tako vole imati na nogama. Prošećite pokraj njega u visokim potpeticama i on će vam se zahvaliti na primjeren način!
ordinacija.vecernji.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain