Biljna mješavina akademika Filatova za jačanje vida i organizma!


“Ovo je recept moje tete, koja je s vidom imala velikih problema”, piše urednica portala uspesnazena.com. “Kada se teta liječila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odessi (Ukrajina), imala je sreću upoznati čuvenog akademika Filatova, koji joj je tijekom liječenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje vida i jačanje cijelog organizma, kojeg je ona poslije koristila stalno – i to s velikim uspjehom.” Evo recepta!

Recept akademika Filatova za jačanje vida i organizma
Napravite mješavinu od:100 gr soka aloe vere
500 gr zdrobljenih jezgri oraha
300 gr meda
soka od 3-4 limuna

Ova mješavina uzima se tri puta dnevno 30 minuta prije jela po 1 jušnu žlicu. Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja. Ovaj recept “izoštrava” vid i jača cijeli organizam!

Napomene:
Biljka aloe ne smije biti mlađa od 2-3 godine. Izrežite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isprati ohlađenom prokuhanom vodom, ukloniti šiljke s listova i narezati listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik. Akademik Filatov preporučivao je oprane listove ne sjeći odmah, nego ostaviti na tanjur i držati u hladnjaku 10-12 dana.U ovim uvjetima u stanicama aloe formiraju se tvari poznate kao “biogeni stimulatori”, koje “bude” aktivnost stanica aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti biostimulativni sok aloe.

I na kraju, treba znati da je sok aloe kontraindiciran kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg tromjesečja trudnoće, kod upalnih procesa ženskih spolnih organa, kod bolesti krvožilnog sustava u fazi dekompenzacije, kod tuberkuloze i hemeoroida.
atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain