Color block – trend idealan za ljubitelje boja i šarenih kombinacija


Ako volite boje i šarene modne kombinacije, color block tip odijevanja je savršeno riješenje za vas

Dolaskom proljeća i naša garderoba uvijek oživi i procvjeta. Zasitimo se zimskog sivila i odlučimo hrabrije kombinirati boje. Iako kalendarski proljeće još nije stiglo, šarenilo je ipak na vidiku, barem što se ponude high street trgovina tiče.

Trend koji nam je ove sezone odmah zapeo za oko je svakako color block koji označava kombiniranje dvije ili više boja u odjevnim kombinacijama, a najčešće se to odnosi na komplementarne boje. Obzirom da proljeće ove godine favorizira boju lavande, zelenu boju i sve nijanse koraljne, veselimo se mogućnosti poigravanja bojama i obogaćivanju ormara novim, neobičnim i zanimljivim komadima.

Na prvu nam se možda čini kako i nije baš najpametnija odluka odabrati spoj narančaste i ružičaste, zelene i električne plave ili žute i crvene, ali ako malo bolje razmislimo, to može biti zaista interesantan modni izazov jer su mogućnosti kombiniranja doista bezbrojne. Malo hrabrosti u svakodnevnom odijevanju i kombiniranju naizgled nespojivog, može donijeti samo više zabave i osvježenja vašem stilu. Dakle, strogih pravila nema. Dajte mašti na volju i neka igra bojama započne!

No, ako ste ipak od onih koji zaziru od jarkih boja, color blocking ne mora nužno značiti odabir vrištećih nijansi, već ga možete ostvariti i kombinacijama jednostavne crne i bijele i tako zadržati klasiku koju volite njegovati.

Isto tako, color blocking nije rezerviran isključivo za odjeću. On se savršeno slaže i s modnim dodacima poput torbi i cipela, a dobrodošao je čak i u beauty svijetu. Vrlo je zanimljivo vidjeti odvažnost u make up-u i umjesto klasičnih nude i smeđih nijansi sjenila i ruževa, odabrati ovu zanimljivu tehniku slaganja boja.

Donosimo nekoliko prijedloga kako složiti dobre kombinacije s jarkim bojama i gdje pronaći sve potrebno za takav styling:
zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain