Gigi i Zayn potvrdili prekid veze... Njihove emotivne izjave ganuti će vas do suza…


Manekenka Gigi Hadid i glazbenik Zayn Malik sporazumno su prekinuli svoju vezu nakon nešto više od dvije godine ljubavi. Njihovoj vezi presudila je razdvojenost i nemogućnost usklađivanja poslovnih rasporeda, a bivši par je i služeno potvrdio prekid. Njihove izjave naprosto pršte iskrenim emocijama te će nesumnjivo ganuti srca svima onima koji su barem jednom u životu bili primorani donijeti odluku kojoj je presudio razum – a ne srce…

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 22-godišnja manekenka Gigi Hadid i njezin tri godine stariji dečko, bivši član benda One Direction Zayn Malik prekinuli su svoju dvogodišnju vezu. Izvori bliski slavnom paru kao razlog ljubavnog kraha navode njihovu razdvojenost i nemogućnost uklađivanja različitih rasporeda. Naime, Gigi zbog svoje uspješne manekenske karijere često putuje diljem svijeta pa je tako par bio odvojen neko vrijeme, a posljednji put su zajedno viđeni u siječnju. Nagađanja o njihovom prekidu preplavila su svjetske medije, a Gigi i Zayn odlučili su javnim pripćenjima izreći – njihovu istinu.

‘Gigi i ja smo imali značajnu vezu punu ljubavi i predivnih razdoblja. Gajim ogromno poštovanje prema Gigi kao ženi i kao prijateljici. Ona je djevojka koja ima nevjerojatno lijepu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima na poštivanju privatnosti u ovom teškom razdoblju i oboje smo željeli biti ti od koje ćete čuti našu zajedničku odluku. Volimo vas – napisao je 25 godišnji glazbenik na svom Twitter profilu.

Gigi je pak, vijest o prekidu sročila na način da su brojni fanovi u njezinoj izjavi pronašli tračak nade da njihova odlula o prekidu nije konačna.

‘Pripćenja o prekidu se inače doimaju jako neosobno. Razlog tome je što zapravo ne postoji način da riječima prenesete sve one emocije i događaje koje dvoje ljudi iskusi u ljubavnoj vezi. Iz dubine srca sam zahvalna na svoj ljubavi, vremenu i svim životnim lekcijama koje smo Zayn i ja zajedno iskusili. Želim mu sve najbolje i nastavit ću ga podupirati u svakoj njegovoj odluci. Što se tiče budućnosti, jedno je sigurno. Ono što je suđeno da se dogodi – dogodit će se. – napisala je Gigi.

cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain