IZDVOJILI SMO ZA VAS: Najljepše dekoracije uskršnjih jaja!

Jesi li već odlučila kako ćeš dekorirati pisanice? Ako su ti klasične boje i ljuskice luka već dosadile, imamo pregršt ideja uz koje ćeš dokazano biti najkreativnija u svom okruženju

Još nas tjedan dana dijeli do Uskrsa, a ti još ne znaš kako će izgledati pisanice u tvojoj kućnoj radinosti? Za dobre ideje posjeti društvene mreže i You Tube kanale. Sigurni smo da ćeš pronaći videa koja u svega par koraka opisuju kako postići savršeno dekorirane pisanice.

Pisanice u obliku slatkih malih kaktusa

Za ukrašavanje ovih dražesnih pisanica potrebna je zelena boja, tanki crni flomaster, vaze za lončanice, dekorativni šljunak te žuti ili ružičasti ukrasni papir. Procedura je jednostavna: prokuhaj jaje s bojom, nakon hlađenja jaje dekoriraj flomasterom i ukrasnim papirom te položi u lončanicu sa šljunkom.

Pisanice u obliku flaminga

Ove jedne od najfotogeničnijih ptica na svijetu zaslužile su svoju dekoraciju. Makar i pokraj jednog uskršnjeg zeke. Za ove simpatične dekoracije potrebno je izraditi flamingo od papira, koji će se dekorirati flomasterima i bojama, baš kao i jaje koje će biti položeno u papirnati kolaž ptice

Pisanice s rogovima jednoroga

Rozo obojena jaja + par ušiju + šiljasti rog = najljepša jaja 2018. godine

Drvena jaja s tri različite nijanse


Jaja s prirodnom inspiracijom

Kako izgleda kada je priroda inspiracija? Točno ovako. Probuši ušicom igle sredinu jaja, položi dekoracije u unutrašnjost, te objesi ovo veselo jaja ne ogoljene ili grančice sa zelenim listovima.

Pisanice s jednostavnim dekorom

Tko kaže da moraš imati Picassove vještine za dekoriranje pisanica? Kupi svježi korektor za papir, napravi uzorak po želji, i na potpuno neobojenim jajima dodaj vesele dekoracije. Nema problema ako nisu priučena nekim pop artističkim vještinama. I ovako "golo" jaje će biti više nego fotogenično!

Mozaik jaja

Uskrs je kao stvoren za malo kreative. Oboji jaja bojama po želji, prešaraj ih ljepilom i oprezno pincetom dodaji ljuskice drugog, razbijenog jaja. Fantastično izgledaju!

Pisanice poput zalaska sunca

Umjesto da jaja cijela položiš u boju, oprezno bacaj nanose boje s kistom. Za to mogu poslužiti i dječje tempere za likovni.

Jaja s konfetima

Jer zašto malo božićnog sjaja ne bismo dali i Uskrsu?

Prema Pantone koloritu...

miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain