Kada se žena osjeća voljeno, ona postaje žena spremna dati deset puta više od one žene koja je bila prije toga

Kada se žena osjeća voljeno, ona se osjeća zaštićeno i sigurno da se zaljubi u sebe. Ona postaje žena koja bi vam bila spremna dati potpunu pažnju čak i kada to ne tražite.

Ona postaje žena koja bi voljno odustala od svog vremena kako bi vam učinila uslugu. Ona postaje žena kojoj nikad nije teško uložiti napor ili trud u vezu. Ona postaje žena koja bi voljela svesrdno. Kada je žena voljena, ona postaje potpuno druga žena; ona dopušta najboljim dijelovima sebe da izađu van.

Da, ponekad može djelovati ukočeno i potrebito – gotovo do sukoba interesa, ali to je samo nešto što ljubav potiskuje iz nje. Istina je da unutar sebe ona osjeća toliko snage i hrabrosti zbog ljubavi koju je primila, piše Relationship rules.

Ona će biti sklona djelovati teritorijalno i posesivno, ali to je samo zato što zna kako je velika ljubav – i ona se boji da ne izgubi tu ljubav. Kada se žena osjeća voljenom, učinit će sve što je u stanju da zadrži tu ljubav u svom životu.

Kad se žena osjeća voljenom, ne želi da se ta ljubav preusmjeri na drugo biće. Želi biti jedini primatelj te ljubavi i učinit će sve što može kako bi bila  dostojna te ljubavi.

Kada se žena osjeća voljenom, imat će tendenciju da se ponekad žali. Ali ne biste smjeli to vidjeti kao da shvaća ljubav zdravo za gotovo. To je njezin način utvrđivanja vjere u povjerenje i poštovanje koje joj dajete; stvari koje dolaze vezane uz ljubav. Kada se žena osjeća voljenom, očekujte da će biti i ljubomora.

Možda neće djelovati na način koji će pokazivati tu ljubomoru, ali to ne znači da je ona ne osjeća. To je normalno za ženu koja se osjeća voljenom, ona se boji da ne izgubi tu ljubav i to je razlog zašto ljubomora može povremeno pokazati svoju ružnu glavu.

Kada se žena osjeća voljeno, postoji velika šansa da će je preuzeti njena agresija. Sada je doživjela slatki okus prave ljubavi i ona će učiniti sve što je u stanju da zadrži tu ljubav u svom životu. Više neće dopustiti da bude otirač po kojem ljudi mogu hodati kad god požele. Borit će se za sve što želi u životu – uključujući i vašu ljubav.

I ona će to učiniti nemilosrdno i agresivno. Ne kažem da ona nema snage za preživljavanje. Ima. Vrlo je jaka. Ali ona bi radije upotrijebila tu snagu da zadrži ljubav koju joj dajete – umjesto da pokuša nešto napraviti u svijetu bez vaše ljubavi.

Kad se žena osjeća voljeno, razvit će naviku da bude impulzivna. Ova impulzivnost potiče povjerenje koje prati tu ljubav koju dobiva. I ponekad, ova impulzivnost može biti štetna za nju samu i za vas.

Ali u konačnici, ona zna da dolazi iz mjesta čistoće. Iako su njezino prosuđivanje i njezina djela često zamagljena, njezina iskrenost i njezine namjere nikada nisu upitne. Ona uvijek zna što želi i uvijek će to dati do znanja.

Kada se žena osjeća voljenom, bit će duboko zahvalna fizičkim prikazima ljubavi. Ona zna da se ljubav može izraziti na mnogo različitih načina i ona nikada takve izraze ne uzima zdravo za gotovo. Kada se žena osjeća voljeno, ona osjeća toplinu te ljubavi na svojoj koži i u srcu.

Kada se žena osjeća voljenom, osjetit će neku vrstu potvrde u svom životu. Ona će biti ohrabrena da zapravo proživi život koji najviše želi za sebe. To će joj dati motivaciju da se bori i zadrži ono što joj je najbitnije.

Kada se žena osjeća voljenom, ništa je ne može zaustaviti. Ona postaje više nego što je ikad bila – i ne postoji granica koja će je spriječiti da to postane.
atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain