Kako urediti obrve korak po korak


Iako žene vrlo često zanemaruju obrve, to nebi trebale činiti budući da one uvelike odlučuju o izrazu lica. Pogledajte hit-tutorial iza kojeg stoji Xenia Make Up TV.

Ravne ili zaobljene, guste ili iscrtane, obrve svakom licu daju karakter, uokviruju i ističu oko. Iako žene vrlo često zanemaruju obrve, to nebi trebale činiti budući da one uvelike odlučuju o izrazu lica. Poželjno je da obrva počinje točno iznad unutrašnjeg, a završava koji milimetar iza vanjskog kuta oka te da bude u lagano izvijenim lukom s blagim usponom i najvišom točkom iznad vanjkog kuta oka. Oblik obrva ovisi i o trendovima.

Nekada su se nosile izrazito tanke obrve, a danas su u trendu nešto deblje obrve. Ipak trendove ne bi trebali slijepo pratiti jer neki trendovi ne prate proporcije lica pojedinih žena. Naime, trendovi se mjenjaju, a jednom stanjene obrve i promjenjen oblik teško se može vratiti u prvobitno stanje. Pogledajte hit video tutorial koji nam donosi Xenia Make UP TV i otkrijte tajnu kako oblikovati savršene obrve.
cromoda.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain