Kako vizualno izdužiti noge?

Uz ovih nekoliko jednostavnih trikova možete u trenu vizualno izdužiti noge
“Draga, noge nisu toliko lijepe, ja samo znam što raditi s njima,” rekla je slavna Marlene Dietrich. Proslavljena njemačka glumica shvatila je da ih s nekoliko trikova može pretvoriti u svoj najjači adut. Ne znamo jeste li blagoslovljeni dugim nogama ili ne, ali mi vam donosimo nekoliko trikovauz koje će one izgledati kao da “znate što radite s njima”.

Cipele u boji kože
Štikle, balerinke ili bilo koja druga vrsta obuće u boji vaše kože, vizualno će izdužiti vaše noge.

Visoki struk
Kako bi stvorili iluziju da vaše noge kreću iz više točke, obucite hlače ili suknju visokog struka. Naše bake, majke, ali i sve glumice iz zlatnog doba Hollywooda nisu bez razloga obožavale ovakav način odijevanja.

Vertikalne linije
Efekt dugih nogu, donose i vertikalne linije tako što usmjeravaju pogled od gore prema dolje.

Bez remenja na cipelama
Kao što smo naveli važnost cipela u boji kože, sad naglašavamo važnost odabira otvorenih cipela. Remenje na cipelama vizualno presijeca vašu nogu zato ih nastojte izbjegavati.

Duge hlače
Nosite ih uz visoke pete i stvorit će te efekt “beskrajnih” nogu.

Objavu dijeli Linda Tol (@lindatol_)
Špičaste salonke
Zaokruženi rub cipela skraćuje noge dok ih cipele na špic izdužuju.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Kratko
Mini suknja ili haljina vizualno izdužuju i stanjuju noge zato su sjajan izbor za razne prigode, a trenutno su i vrlo trendi, posebno ako odaberete siluete iz 60-ih goina prošlog stoljeća.


Visoke čizme
Iako su nam gležnjače prirasle srcu, nekad je dobro odmaknuti od njih. Obucite visoke čizme i haljinu koja će sakriti njihov rub te tako stvorite iluziju dugih nogu.

elle.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain