Momci žele da vam udovolje... U krevetu... Kažite im kako!

Bilo da pokušavate da ispravite pogrešne poteze koje je pokupio iz pornića ili želite da njegovu ljubavnu veštinu transformišete iz dobre u odličnu, evo šta morate da uradite...
Tokom seksa ponekad vam dođe da prasnete u smeh. Zašto trlja vaš klitoris kao da pokušava da zapali vatru? Žuri s predigrom. Ili se zabija u vas kao da traži naftu? Zato što ne postoji škola u kojoj frajere uče kako da detektuju vašu G tačku ili savladaju veštinu oralnog seksa. Glavni izvor znanja (osim slabo upućenih prijatelja) su im pornići, a nažalost filmovi poput „Muškarci u hulahopkama“, „Spermudski trougao“ ili „Sperminator“ nisu vrhunac edukativnog programa.

Karlin Ros, autorka knjige How to make a girl come, savetuje da sledeći put kad zabrlja ne ćutite, već mu kažete u čemu je problem.Istina: momci žele da vam udovolje

Vi želite
Da vam govori „prljavo“ dok vodite ljubav
Najbolji način da se to ostvari je da vi inicirate tu komunikaciju tj. da vi započnete „dirty talk“. Recite mu „volim kada si u meni“ , „moja mačkica je potpuno vlažna i čeka te“ ili „tvoj jezik je čudesan“ - nešto što će ga napaliti ili motivisati da se i on otvori i počne da priča. Seksolog Džil Mekdevit savetuje da mu postavite par provokativnih pitanja kao što su „koliko želiš da raširim noge“ ili „koliko žudiš za mojom ribicom“. Mnogi frajeri bi voleli da započnu dirty talk, ali se ne usude jer se plaše da će reći nešto glupo ili vulgarno. Mnoge devojke bi volele to da isprobaju, ali im je takođe neprijatno. Za ekstremno stidljive partnere, Karlin Ros preporučuje pomoć literature. „Donesite u krevet svoj najdraži erotski roman i zamolite ga da vam pročita neki vama posebno uzbudljiv pasus.“ Kad se oboje dovoljno opustite, počećete spontano da izgovarate vruće rečenice koje ne dolaze iz knjige, već iz vaših glava.

Vi želite
Da prestane da se ponaša kao bušilica na naftnom polju
To „zabijanje“ u vašu vaginu definitivno je potez koji je pokupio iz pornića. I koji vam se nimalo ne sviđa. Ponekad se osećate kao da ste zid, u koji udara neki čekić. „U dvadesetim i tridesetim često sam se susretala s frajerima koji su bili suviše žestoki i brzi u krevetu, pa sam promenila strategiju. Insistirala bih da ja budem gore (obično uz izgovor kako me ta poza najviše pali) i na taj način diktirala tempo koji meni odgovara“, kaže Ros. „Kad bih promenila poziciju, moj partner bi se opet ,previše zaneo’, usporila bih ga tako što bih stavila ruke na njegove kukove i prilagodila njegov ritam svom“, dodaje. Šta god mislili, vaš dečko vam neće zameriti ako se zaigrate u ulozi vođe u ovoj priči, garantujemo! Štaviše, biće presrećan što ste najzad preuzeli inicijativu. Muškarcima je, naime, veliko opterećenje to što se od njih očekuje da u krevetu „sve znaju i sve iniciraju“, tj. što partnerke tu odgovornost prebacuju na njih. Zato ih najviše pale seksualno slobodne devojke jer su retke.

Vi želite
Da kaže nešto lepo na račun vašeg tela dok vodite ljubav
Ništa ženu neće tako opustiti i podići joj samopouzdanje u krevetu kao komplimenti na račun njenog izgleda i tela. Anita (31) kaže kako je odavno prestala da čeka da joj dečko spontano da kompliment dok su goli, već ga otvoreno pita „kako ti se sviđa moja guza?“, „kako ti se sviđaju moje grudi?“, „šta misliš o mom telu?“... Plašite se da bi to ispalo kao da „pecate“ komplimente? Nemojte se time opterećivati. Zašto ne biste čuli naglas ono što vaš partner ionako misli! Ako ipak niste toliko smeli, poslužite se malim trikom. Ispod poslovne odeće obucite seksi donji veš i iznenadite ga kad dođete kući s posla (ili mu uletite u kancelariju u pauzi za ručak, naravno ako je u njoj sam). Tako nešto ne očekuje i zasigurno će nešto oduševljeno komentarisati kada shvati. Šta se krije ispod vašeg sterilnog sivog sakoa? A možete isprobati i onu staru filmsku metodu: preko donjeg veša obucite kaput i pozvonite mu na vrata. Garantujemo vam da ćete dobiti kompliment kad se raskopčate!

Vi želite
 Da vas dodiruje na pravi način
Jasna (32) se seća prvog puta kad je nekom muškarcu otvoreno rekla šta želi. „Bila sam u svojim dvadesetim, ali još nikad nisam doživela orgazam sa drugom osobom. Potrebno mi je puno klitoralne stimulacije da bih ga postigla, a momci sa kojima sam tad izlazila bili su mladi, napaljeni i nestrpljivi. Mene je bilo sramota da kažem nekome da mi da malo više vremena ili da se više potrudi pa bih naprosto odglumila orgazam.

A onda sam jedno veče, dok smo moj novi dečko i ja ležali u kadi, zaključila kako je vreme da prestanem da glumim. Iskoristila sam priliku jer smo te noći otvoreno i iskreno pričali o seksu, svojim ranijim iskustvima, maštarijama... Priznala sam mu kako još nikad nisam doživela orgazam s muškarcem i rekla koji su razlozi. Pitao me je šta bi tačno trebalo da radi da se to desi. Ono, praktično, bez ulepšavanja. Kao u nekom priručniku. I tako sam prvi put tokom seksa nekom frajeru dala vrlo specifična uputstva -  gde da stavi ruku, jezik, koliko da se zadrži na nekoj ,lokaciji’... I voila, doživela sam prvi orgazam koji sebi nisam priuštila sama! Oboje smo bili oduševljeni i to nas je dodatno zbližilo. A seks nam je sve bolji i bolji“, otkriva Jasna.

Ako se vaš partner trudi, ali i dalje ne pogađa, usmeravajte ga svojom rukom - stavite je preko njegove i pokažite mu pravi put! I pritom ubacite neki seksi komentar tipa „poludim kada tako diraš moju... (ubacite nadimak koji koristite za svoje intimne delove)“ ili „mmm, niko nema tako mekan jezik“. Mekdevit takođe preporučuje da se sami zadovoljite ispred svog partnera kako bi mogao da vidi šta vas i u kom tempu pali.

Vi želite
Da posveti više vremena vašim grudima
Toliko uživate dok vaš partner ima jezičke vežbe s vašim grudima da uglavnom ćutite i uživate. Zaboravljate da on ne može da vam čita misli i da se može desiti da skrati tu predigru jer mu se čini da baš i nema nekog efekta. Zato mu sledeći put jasno i glasno dajte do znanja koliko u tome uživate. Slobodno glasno uzdišite, recite mu koliko vam se sviđa to što radi i motivišite ga da nastavi. 

Vi želite
Sado-mazo igrice
Želite mačo frajera koji će dominirati u krevetu? Budite precizni u vezi sa onim o čemu sanjarite. Da li vas pali pomisao da vas lupa po zadnjici i pritom govori prostote ili vam se sviđa scenario u kom su vaše bradavice priključene na elektrode, a vi zavezani za krevet, dok vam partner daje naredbe na glasnom nemačkom? Dakle, recite mu iskreno šta vas uzbuđuje i o čemu iz sado-mazo „palete“ ideja sanjarite ili ako ste suviše stidljivi za to - pokažite mu! Kako? Pustite mu neku filmsku scenu takve vrste seksa i recite kako biste voleli da vas dvoje tako nešto isprobate. Filmovi poput „Sekretarice“ ili „Pedeset nijansi mračnije“ su dobar izvor erotskih ideja. Pre nego što krenete u akciju, dogovorite se koja će biti vaša sigurna reč, za slučaj da nekome bude dosta seksi igrica.

Vi želite
Da on poželi dobrodošlicu vašem vibratoru u krevet
Sledeći put kad se budete mazili u krevetu, recite mu da imate jednu seksualnu fantaziju koju biste voleli da ostvarite. Onda mu detaljno opišite kakav biste seksualni odnos voleli da imate i na koji bi način bio uključen i vibrator. Recite mu nešto tipa „želim da me ljubiš po vratu dok se ja zadovoljavam vibratorom“ ili „volela bih da me gledaš i pričaš mi prljavo dok se ja zadovoljavam vibratorom“.

Eksplicitan opis potencijalne situacije će ga napaliti i odobrovoljiti za takav eksperiment, koji nekim momcima možda i ne bi bio simpatičan „na prvu“. Ako se pak uvredi, naljuti ili odbije, zadržite seks igračku, promenite dečka!

Ispričajte mu svoj erotski san
Seksualni terapeut Ijan Kerner savetuje da ispričate partneru vrući san koji ste imali, s njim u glavnoj ulozi. Pritom uopšte nije važno da li ste to zaista sanjali ili samo priželjkivali. Biće polaskan pa će i on početi o tome da sanjari.

Umesto pritužbe, servirajte predlog
Nije baš vešt u ručnoj obradi vašeg klitorisa? Umesto da mu kažete kako bi mogao i bolje, radije mu recite šta biste voleli. Nešto poput „volela bih da dugo i polako maziš moj klitoris“ ili „baš bi me palilo da ga nežno cuclaš“.

Pohvalite njegove top poteze posle seksa
Kad sve završi, dok se mazite i jedete kolače u krevetu, šapnite mu da vas niko nikad nije tako fantastično oralno zadovoljio kao on. Ili da obožavate način na koji prstima obrađuje vašu „mačkicu“. To će ga inspirisati da sledeći put tom delu seksa posveti još više vremena.

Zamolili smo devojke da nam kažu koje su ih rečenice „rastopile“ pre ili posle seksa. Evo što su nam odgovorile.

„Dođi ovamo, ti seksi mačkice.“

„Bićeš moja celu noć.”

„Jedva čekam da ti se zavučem među noge.“

„Želim da te odvedem kući i radim ti razne zločeste stvari.“

„Ribica ti je prelepa!“

„Želim te ... Jako!“

„Ti si totalna čarolija. Stvari koje mi radiš u krevetu su... uh!“
cosmopolitan.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain