Najprivlačniji muškarci posjeduju ovih 5 osobina


Niko ne kaže da mora imati svih pet, ali što ih ima više, to je bliži idealnom muškarcu, kažu istraživanja, a žene se verovatno slažu.

Smisao za humor
Osim što se vole smejati, žene to smatraju pokazateljem intelekta i socijalne inteligencije. Uz to, muškarac koji ima dobar smisao za humor deluje opuštajuće na žene.

Brada
Na licu. Brada je jedan od favorita među ženama, a pobednik je ona brada od tri dana koja je dovoljno vidljiva da licu pruži muževniji izgled, ne preterno duga ali ni prekratka.

Duboki glas
Muškarci sa dubokim glasovima odlično prolaze kod žena jer deluju puno muževnije – istraživanja čak pokazuju da se čine višima i većima ako im je glas dublji. Žene takve muškarce smatraju samouverenima, a često i manje agresivnima jer njihovi duboki glasovi deluju smirujuće.

Visina
Možda nije fer, ali činjenica je da istraživanja pokazuju da žene preferiraju partnera koji je viši od njih. Ova preferencija dolazi iz kamenog doba, kad su visoki muškarci bili popularni među ženama jer su delovali kao dobri zaštitnici.

Pas
Nije karakteristika… ili ipak je ženama važno. Istraživanja pokazuju da žene muškarce koji na slici imaju psa smatraju čak 24 posto privlačnijima od onih koji ga nemaju, a smatraju da je takvim muškarcima puno lakše verovati.
lepotaizdravlje.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain