Naučite neka pravila pre nego pošaljete “hot” sms


Sexting može dovesti vaš odnos na neki novi nivo u samo nekoliko sekundi. Međutim, kao i sve ostalo u životu, i slanje seksi poruka ima nekoliko osnovnih pravila.

Pa krenimo…

1. Pravo vrijeme
Poznati seks stručnjakinja Tracey Cox, otkriva da bi seksting trebalo započeti tek nakon pet izlazaka ili nakon prvog seksa.

“Neki momci to vole i neće imati problema s tim, dok postoje i oni koji će možda biti šokirani, pa precrtati takvu ženu sa liste potencijalnih partnerki. Drugim riječima, pričekajte dok vaša veza postane intimnija od onog ‘dobro mi je s njim’. Biće vremena za ovakve stvari”, kaže Tracey.

2. Čudan osjećaj
Požuda je snažan osećaj, zbog kojeg vam se često može učiniti da je pravo vreme za nešto takvo, dok zapravo nije.

“Ako imate bilo kakav čudan osećaj u vezi sa slanjem takve poruke, bolje odustanite. Kada požuda prestane, ono što se činilo kao dobra ideja, može se učiniti ljigavo, glupo ili kao odličan materijal za ucjenu”, dodaje ona.

3. Da li sam to ja?
Prije nego što pošaljete seksi poruku, treba dobro da razmisliet o tome i da znate da li ste uopšte za tako nešto.

“Pobrinite se da je ono što pišete u porukama, sve ono što biste toj osobi rekli i uživo. Često ljudi razviju online ličnost, koja je potpuno drugačija od onog što oni zaista jesu, a u tu zamku je vrlo lako upasti”, kaže stručnjakinja.

4. Malo koncentracije
Znamo da u vrtlogu strasti može biti teško koncentrisati se, ali pažljivo birajte kontakt i dva puta provjerite kome šaljete poruku da ne biste kasnije došli u veoma neprijatnu situaciju (kada neprikladna poruka stigne vašem šefu, roditeljima i slično…
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain