Nedeljni horoskop za period 05. Mart 2018. - 12. Mart 2018.

Ovan
Informacije koje dobijate potvrđuju materijalni dobitak ili uspeh u poslu kojim se bavite. Morate delovati dovoljno ubedljivo pred svojim saradnicima i naročito, pred osobom koja sumnja u vaše profesionalne sposobnosti. U ljubavnom životu, sada želite da sprovedete neke nove odluke i nećete se pokajati zbog toga. Možda vaš partner još uvek nije spreman na velike korake ili da postupi po svim vašim instrukcijama, ali vam se neće ni suprotstavljati.

Bik
Razni događaji vam idu u prilog, tako da delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Vaša snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka koji će vas obradovati. U odnosu sa partnerom imate utisak da ste ispunjeni velikom srećom, jer sve teče na izuzetno prijatan način. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom koja vas prati.

Blizanci
U skladu sa svojim afinitetima i ciljevima koje ste postavili birate posao za koji vam se čini da ima najvise izgleda za uspeh. Potrebno je da osmislite dobar biznis plan i da delujete ubrzano kako bi ste ostvarili prednost u odnosu na druge saradnike. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali paralelno uz impulse koje izražavate pažljivo odmeravate i dobru priliku. Stalo vam je da izrazite sve svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe.

Rak
U poređenju sa saradnicima vodite „glavnu reč“ i zauzimate dobru poziciju na nekim rang listama. Zahvaljujući povoljni informacijama o finansijskom ulaganju, bićete u prilici da ostvarite svoje dugoročnije interese ili da obradujete svoju porodicu. U ljubavnom odnosu, više ne krijete svoje zadovoljstvo i sreću. Naročito vam prija partnerovo ponašanje i spremnost da vam ugađa na razne načine. Ako ste mladi ili slobodni, neko će vas u potpunosti šarmirati.

Lav
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje koje rado prenosite na svoje okruženje. Ipak, uz svu ažurnost potreban vam je neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Za sada vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti. Prijaće vam neka nova porodična dešavanja. topla porodična atmosfera.

Devica
Poslovni planovi koje pokušavate da ostvarite, trenutno ne donose očekivane rezultate ili željeni efekat. Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu i da pažljivo osmislite svaki potez. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini i nemojte „gasiti“ ljubavne iskre. Sve uvek može da se prevaziđe uz zajedničku emotivnu naklonost i uz iskrenu razmenu nežnosti.

Vaga
Imate vrlo ozbiljne namere i stalo vam je da okolina prihvati nova rešenja koja mogu da unaprede zajedničko poslovanje. Uporno izbegavate sentimentalnu notu ili potpuno emotivno otvaranje pred jednom bliskom osobom. Bez obzira na emotivne ograde koje postavljate, na kraju neće moći da odolite pred novim izazovima.

Škorpion
Angažovani ste na različitim stranama i stalo vam je da ostvarite najbolje rezultate. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da vam olakšaju put do uspeha. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u svim situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

Strelac
Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, posebno kada postoje različita tumačenja događaja i dogovor oko najboljeg rešenja Važno je da se opredelite za neku savremeniju varijantu koja vam omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Dobro ste raspoloženi i doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Sve češće na osnovu emotivnog stanja kroz koje prolazite se značajno menja i vaš pogled na svet. Zračite pozitivnom energijom.

Jarac
Nalazite se u sjajnoj prilici da završite niz korisnih poslova, koji ce vam doneti psihološko olakšanje i dobru materijalnu satisfakciju. Udružite svoje interese sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročniju saradnju. Zbog lične emotivne nesigurnosti povremeno imate preteranu potrebu da proveravate svog partnera.

Vodolija
Prema saradnicima delujete vema zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili ne dozvoljavate da neko kritikuje vas način ili stil rada. Često se nalazite u situaciji da vam neko pokazuje svoju nakolonost. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti.

Ribe
Dobijate podršku u svojoj okolini i naročito vam imponuje saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrudite se da preuzmete odgovarajuću inicijativu kako biste ostvarili sve svoje namere. Ljubavni zanos koji sada osećate u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain