Nemarni francuski valovi u kosi? Pogledajte kako da ih napravite!

Frizura koja je uvijek u trendu…
Nemarni francuski valovi u kosi koji će izgledati prirodno i kao da ste se upravo s njima probudili iz kreveta, ipak zahtijevaju određeno vrijeme i vještinu za postići (ako ne spadate u one sretnice koje prirodno imaju takav tip kose!). Savjeta kako doći baš do tih valova ima mnošto, no ovaj put našu je pažnju zaokupio tutorijal influencerice, vlogerice i globalne beauty direktorice za Estée Lauder kozmetiku.

Violette i njen kanal (a i ostale društvene mreže) zaintrigirat će vas ako ne pratite slijepo trendove u šminkanju te ste pobornica prirodnog i pomalo nemarnog izgleda do kojeg ćete doći ako dekorativno kozmetiku uglavnom nanosite prstima.

Kako napraviti francuske valove?
Simpatična i šik brineta na svom je kanalu ugostila Laurenta Philippona, kretivnog direktora brenda BUMBLE & BUMBLE koji je poznat po odličnim proizvodima za kosu. Njegova metoda zapravo je jednostavna; izdvojite pramenove kose i gornji dio figarom zakovrčajte u jednom smjeru dok je za donji dio pramena potrebno kosu kovrčati u drugom smjeru. Proces koji će zasigurno oduzeti nešto vremena, ali rezultat su nemarne i šik francuske kovrče. Kako to točno proces izgleda, pogledajte u nastavku.
jolie.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain