Oprah za medije otkrila zašto ne želi da priča o svom ljubavnom životu


Voditeljica Oprah Winfrey 32 godine je u vezi sa Stedmanom Grahamom, ali još nikada nisu stali pred matičara. Iako je Oprah jedna od najpoznatijih žena svijeta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, posebno o ljubavi. Nedavno je Oprah za američke medije otkrila zašto nikada ne priča o svom ljubavnom životu, te koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i nervirala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maya kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud nerviram zbog nečega što nije moja greška – kazala je Oprah, te dodala kako bi zbog toga nerijetko tu bilo i suza, ali one nisu bile od pomoći.

Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s tim. Neko ko to nije prošao ne može ni zamisliti o čemu govorim – kazala je Oprah.

To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvijek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno hteti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda? – kazala je voditeljica.
azra.ba


Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain