Pretvorite vašu kupaonicu u oazu luksuza

Kupaonica brojnima predstavlja mirnu oazu za vrijeme opuštanja, najčešće u kupki s umirujućim mirisima. Upravo takvu kupaonicu iz snova moguće je namjestiti uz nekoliko promišljenih sitnica. Donosimo 7 prijedloga za transformaciju dosadne kupaonice u oazu luksuza
Mekani pahuljasti ručnici
Transformaciju kupaonice u spa oazu započnite odabirom ručnika. Oni su neophodan dodatak u svakoj kupaonici koji itekako mogu promijeniti njezino obično lice u luksuzno. Odličan izbor koji će potrajati godinama su ručnici čiji je sastav stopostotni pamuk .

Mirisne svijeće
Opustite sva osjetila uz pomoć ugodnih mirisa. Idealno rješenje za kupaonicu definitivno su mirisne svijeće koje će prostor ispuniti svjetlošću, ugodnim mirisima i toplinom.

Tuš s efektom kišnih kapljica
Sinonim za luksuz može biti i tuš. Velika glava s velikim brojem rupica za vodu "omekšat" će pad vode, a istodobno djeluje poput masaže i stvara efekt kišnih kapljica. Uz takav tretman tuširanje definitivno prestaje biti obaveza i postaje čisti užitak.
Ne bacajte prazne bočice od parfema

Prazne bočice od parfema
Bočice od parfema nipošto nemojte bacati. One su sjajan ukras za dom, a posebno efektno izgledat će u kupaonici. Raznobojne bočice možete posložiti na jedno mjesto ili ih pak rasporediti po kupaonici.

Stolac u boji ili otkačeni tabure
Takav komad namještaja osim estetske ima i vrlo praktičnu ulogu. Pružit će oslonac prilikom nanošenja losiona na tijelo ili kreme za masažu stopala.

Kutije s printom i raznobojne košarice za sitnice
Sve sitnice poput dekorativne ili preparativne kozmetike pospremite u kutije ili košarice. U obilju boja, printeva i ovlika, lako ćete pronaći takva stilizirana spremišta.

Poslužavnik
Scene iz romantičnih filmova i modnih editorijala insceniranih u kupaonici gotovo da ne mogu proći bez kadra uživanja u kupki s poslužavnikom za kadu. Takva mala površina idealna je za odlaganje svijeća, knjige i čaše vina. Priuštite si ovu sitnicu i uživajte u svojoj oazi mira.
zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain