Proljeće nam je donijelo 3 nova ruža u koja ćeš se zaljubiti

Dolaskom nove sezone imaš puno pravo priuštiti si još malo nove kozmetike - toliko je proizvoda došlo u prodaju da bi bio grijeh ne kupiti barem novi ruž. Danas ti ih nudimo čak tri

Proljeće nam je uvijek u znaku boja, a ove sezone to čini i uz šljokice. Pričamo li o usnama, u fokusu će biti sjajila u ružičastim i crvenim nijansama koje asociraju na lizalice, a ako nisi njihov fan možeš posegnuti za mat ruževima u metalik finišu. Naravno, nosi se i klasična crvena, kao i svake sezone, pa ako je sve ovo pretjerano za klasičarku u tebi - bez brige, imamo rješenje i za to.

1.   Too Faced La Crème Mystical Lipstick "Fairy Tears"


Ovaj ruž oduševit će obožavateljicu bajki (i hipsterskih festivala na otvorenom!) u tebi. Riječ se o liniji od 4 ruža koji imaju duo-chrome efekt. Naš favorit je neupitno "Fairy Tears", zlatno ružičasta nijansa koja će savršeno odgovarati djevojkama bljeđe puti, ali i svim ostalima natapka li se lagano prstima na usne. I doista, izgledat ćeš kao vila.

2. NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie Powder Lip Cream "Puppy Love"

Ova inovativna formula pakirana u malu spužvicu postala je svjetski hit čim se pojavila na tržištu! Naime, ruž mousse teksture pretvara se u puderasto baršunasti finiš koji se duuugo zadržava na usnama, a pritom je vrlo ugodan za nošenje. Naš favorit? Nijansa Puppy Love koja je miks crvene i tamne boje breskve. Mljac!

3. Essence Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick "04 Woody Rosy"


Essence je izbacio liniju vrlo nosivih tekućih ruževa s finišom koji podsjeća na PVC - dakle, ludo je sjajan! Ovakvi ruževi oduševit će djevojke koje vole mokri sjaj sjajila, ali pritom ih živcira konstantno popravljanje koje on zahtijeva. Ovaj ruž ćeš nanijeti i nositi satima, a pritom će izgledati isto kao prvog trenutka kada je nanesen. Ovdje predlažemo nijansu ružičaste s ljubičastim pigmentom jer se čini podjednako dobra za dan i noć.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain