Seksi snovi i njihovo značenje

Svi ponekad sanjamo neke manje ili više lude seksi snove. Neki mogu biti uznemiravajući i neobični, a neki sasvim „normalni“…

Prije nego što doneseš zaključak, odnosno (pogrešno) rastumačiš neki ludi seksi san – na primjer, da je to znak da se moraš razvesti od supruga i ili da on ima drugu – pogledaj što kaže dr. Ian Wallace, psiholog i stručnjak za snove. Doktor Wallace je autor knjige 'The Complete A to Z Dictionary Of Dreams: Be Your Own Dream Expert' te tvrdi sljedeće: „Tvoji seksi snovi nemaju apsolutno nikakve veze sa – seksom. Pogledaj što doista znače“:

1. Varanje supruga
Ovaj san često ukazuje na nedostatak povjerenja, ali ne u tvom braku. „To znači da onaj tko sanja gubi vjeru u svoju atraktivnost te doživljava nešto u stvarnom životu što ga čini manje samopouzdanom osobom“, kaže dr. Wallace. Također kaže da je moguće da tražiš previše pažnje i potvrde od ljudi oko sebe.

2. Imati homoseksualni odnos – ako si heteroseksualna (ili obrnuto)
„Postala si vrlo sigurna u sebe i zadovoljna si svojim tijelom i tolerantna prema uvjerenjima, moralu i vrijednostima kao osoba.“ Ali to nije sve. Dr. Wallace kaže da to može također biti refleksija tvoje avanturističke strane kao roditelja, supruge ili zaposlenika.

3. Seks s osobom koja nema lica
„Lice simbolizira identitet pa ako osoba s kojom se seksaš u snu nema lica, to znači da te u stalnom životu stalno netko izaziva i iritira, ali nisi još otkrila tko“, kaže dr. Wallace. Drugim riječima, to je poziv na akciju – pripazi da li ti i tko ti radi iza leđa.

4. Seks s najboljim prijateljem
Možda zvuči čudno, ali dr. Wallace kaže kako seksualne maštarije poput ove dolaze i dolaze kad se diviš nekim karakteristikama tvojeg najboljeg prijatelja. Dakle, to nije neki problem. Osim ako niste prije bili u vezi…

5. Kad doživiš orgazam u snu
Čini ti se da si doživjela orgazam, a zapravo si uistinu blizu stvarnog tjelesnog orgazma, tvrde istraživanja. I muškarci i žene to mogu doživjeti – povećava se vlažnost vagine, osjetljivost klitorisa – u REM fazi sna može doći do uzbuđenja. Ako se tvoj seksi san događa u REM fazi sna, može se svašta dogoditi…

6. Seks s kolegom kojeg ne podnosiš
Ukratko, jako si ljubomorna na neki talent tvog kolege i frustrirana jer je u nečemu bolji od tebe, kaže dr. Wallace.

7. Seks s Bradleyem Cooperom
Ili Ronaldom. Osim što u snovima proživljavaš svoju maštariju da spavaš s nekom poznatom facom, dr. Wallace kaže da je to signal da si – kao i većina poznatih – doista dobra u nečemu u stvarnom životu.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain