‘SHAGGY’ BOB: Razigrana frizura koja će obilježiti proljeće


Jednostavan i efektan ravni rez oduševio je mnoge i u posljednjih nekoliko sezona donio svježu promjenu i stvorio neke od najefektnijih i najpoželjnijih trendi frizura. Ipak, brze promjene trendova u svijetu ljepote ovog proljeća vraćaju nas prozračnom volumenu i razigranim slojevima. Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njezine slavne i vjerne obožavateljice poput Alexe Chung i Dakote Johnson, a u nadolazećoj sezoni slojevita frizura, popularno zvana i shaggy cut, ponovno je trendi izbor koji i sami želimo isprobati. Osim dugih, stepenasto ošišanih uvojaka, shaggy cut tehnika šišanja će se ovog proljeća spojiti s mnogima omiljenom bob frizurom.

Iako su se oduvijek isticali kao izbor uz pomoću kojem smo oživljavali i unosili dinamičnost u dugu kosu, razigrani slojevi ovog će proljeća izgledati bolje no ikad, u šarmantnoj shaggy bob frizuri. Nakon dramatičnog ravnog reza, jednostavna frizura koja ne prelazi dužinu do ramena ovog proljeća doživjet će efektnu transformaciju koja će joj donijeti malo dodatnog volumena i šarmantan izgled kojem će rijetki odoljeti.

Ako ste spremni za dramatičnu transformaciju i tražite savršenu kraću frizuru ili želite oživjeti i osvježiti svoju poludugu kosu, shaggy bob je ne samo trendi izbor, već i onaj s kojim ne možete pogriješiti jer osim što bob dužina pristaje svakom obliku tijela, shaggy tehnika šišanja izvlači najbolje iz svakog tipa kose, od nestašnih kovrča do savršeno ravne kose.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain