Sigurni znaci koji otkrivaju da imate odličan seksualni život

Seks je vrlo važan deo svake veze, međutim ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

Vođenje ljubavi je strastven trenutak tokom koga se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

PARTNERU MOŽETE SVE ISKRENO REĆI
Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmeriti ga na ‘pravi put’ ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

NAKON SEKSA OSEĆAŠ SE SREĆNO I OPUŠTENO
Dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Međutim to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti i da se ne možete odupreti umoru, znajte kako imate savršen seks.
zenskikutak.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain