Zbog spontane reakcije Princ Harry postao viralni hit


Na svečanoj misi za Dan Commonwealtha, koju ceremonijalno svake godine obilježi kraljevska obitelj, ove godine svirao je Liam Payne, bivši član One Directiona, a princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle spontano su reagirali na njegovu izvedbuPovodom Dana Commonwealtha početkom tjedna većina se članova britanske kraljevske obitelji okupila na misnom slavlju u Westminsterskoj opatiji. Iako su sve oči tada bile uprte u buduću vojvotkinju Meghan Markle, koja će 19. svibnja stati pred oltar s princem Harryjem, jedan je trenutak ukrao svu pažnju okupljenih i uskoro postao glavna tema.

Tijekom crkvene ceremonije zapjevao je i Liam Payne, bivši član grupe One Direction, te je svirao obradu pjesme 'Waiting On The World To Change'. Tijekom njegova nastupa princ Harry i Meghan imali su neočekivane negativne reakcije.

Kada je Payne završio sa sviranjem, Harry se okrenuo prema Meghan i podignuo obrve, a ona se počela smijati.

Budući da se nisu mogli suzdržati od ovih neprimjerenih reakcija, sve izgleda kao da i nisu veliki fanovi zvijezde One Directiona.

Inače, svečani obred bio je treće zajedničko pojavljivanje kraljevske braće sa svojim boljim polovicama, a kao i uvijek do sada, Kate Middleton i buduća šogorica Meghan oduševile su svojim elegantnim stajlinzima.
tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain