Zeleni napitci sa kojima tijelo i koža izgledaju ljepše

Riječ je o zelenim smoothiejima koji su vrlo popularni među pobornicima zdravog načina života, a osim što vam pomažu u održavanju linije te mršavljenju, odlični su i za lijep izgled vaše kose i kože
  
Ovi su međuobroci gotovi za nekoliko minuta, zdravi, ukusni i nutritivno bogati.Riječ je o zelenim smoothiejima koji su vrlo popularni među pobornicima zdravog načina života, a osim što vam pomažu u održavanju linije te mršavljenju, odlični su i za lijep izgled vaše kose i kože.

Upravo zato, mi vam donosimo nekoliko jednostavnih i ukusnih recepata koje možete pripremiti već danas te tako učiniti još nešto dobro za svoje tijelo i zdravlje. Ubacite sastojke u blender ili sokovnik te dobro izmiksajte i to je to!

Neke od prednosti zelenih sokića su:
Detoksikacija organizma, unos potrebnih nutrijenata, bolja probavljivost i bolji rad crijeva, regulacija kolesterola, regulacija tjelesne težine, punjene tijela energijom i ubrzavanje metabolizma.
Špinat + jagode + banana

1 banana, 2 žlica svježeg đumbira, 450 g jagoda ili bilo kojeg bobičastog voća, 450 g mladog špinata i 450 ml bademova mlijeka.

Blitva + banana + ananas

1 banana, 1 žlica ananasa, 1 i pol šalica svježe blitve, 2 naranče i 1 šalica vode.

Peršin + jabuka + banana

Pola jabuke, 1 banana, 1 šaka listova peršina i 2,5 dcl vode.
  
Špinat + banana + šumsko voće

1 banana, 100 g šumskog voća, 3 lista špinata, 1 žlica javorova sirupa po želji i 300 ml vode.

Kelj + jabuka + kruška

3 veća lista kelja, 1 jabuka, 1 kruška, 1-2 dcl vode.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain