Žena može preživjeti mušku izdaju, a Eva Longoria je pravi dokaz za to


Eva Longoria će 15. ožujka ispuhati 43 svjećice na rođendanskoj torti. Najbolji poklon već je dobila – kroz dva mjeseca trebala bi roditi svojeg prvog sina

Nisam obožavateljica braka, ali obožavam biti udana za Josea Bastona, otkrila je Eva Longoria magazinu People ne ljeto prošle godine uoči prve godišnjice vjenčanja za televizijskog mogula. Ova izjava ne čudi ako je poznato da slavna glumica i producentica iza sebe ima dva propala braka.

Od 2002. do 2004. godine bila je u braku s glumcem Tylerom Christopherom, zvijezdom sapunice General Hospital. Prema riječima Eve Longorije do razvoda je došlo jer je bila premlada da bi u potpunosti shvatila što znači brak i obitelj.U studenom 2004. godine upoznala je francuskog košarkaša Tonyja Parkera, koji ju je osvojio na prvi pogled, te zbog kojeg je ponovo počela vjerovati u ljubav. Sudbonosno da izgovorili su 7. lipnja 2007. pred dvjestotinjak najbližih prijatelja i članova obitelji u gradu ljubavi – Parizu.

Eva Longoria i službeno je postala gospođa Parker, a neko vrijeme se činilo kako živi životom o kojem sanja većina žena. Bila je udana za uspješnog muškarca koji ju je obožavao, i koji ju je podržavao u bavljenju njezinim velikim strastima - restoranskom poslu, kao i humanitarnom radu.

Baš zato mnogi su bili šokirani kad je potkraj 2010. godine zatražila razvod od šarmantnog košarkaša u Los Angelesu. Kasnije je priznala da ju je Parker varao sa Erin Barry, bivšom suprugom njegovog suigrača Brenta Barryja, čije je poruke našla na suprugovom mobitelu.

Imala sam trenutke kad sam se zapitala jesam li dovoljno seksi za njega? Jesam li dovoljno lijepa? Jesam li dovoljno pametna? No odmah nakon toga shvatila sam da ne smijem početi sumnjati u sebe.

Drugi razvod glumici je teško pao.

Nisam jela. Bila sam depresivna. Bila sam tužna. Pila sam samo kavu. Ljudi su mi govorili izgledaš fantastično, razvod ti dobro stoji, ali ja se nisam osjećala dobro. Uopće nisam imala energije.

Odlazak kod liječnika pokazao je da je Evino zdravlje narušeno i da treba početi voditi zdraviji život. Glumici je prepisana ekstremna vitaminska terapija i nov način prehrane s kojim se oporavila u nekoliko mjeseci.

Eva Longorija u međuvremenu se vratila glumi i televizijskom produciranju. Napisala je kuharicu, pokrenula je liniju vlastite odjeće, čija nova kolekcija izlazi na tržište 22. ožujka ove godine. I da, upoznala je predsjednika televizijske kuće Televisa s kojim čeka svoje prvo dijete.

Eva obožava djecu, ali majčinstvo nije nešto na što se inače fokusirala. Nakon što je upoznala Pepea i postala pomajka njegovoj djeci, ta joj je ideja postajala sve bliža. Oboje su oduševljeni što će proširiti svoju obitelj, otkrila je Evina prijateljica magazinu People.

zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain