Žuta boja: Fashion & beauty pozdrav proljeću!


Zajedno s proljećem stiže nam i neodoljiva žuta boja, nosit ćemo je u svim nijansama, a u prvoj fazi nove sezone najpopularnija će biti ona njena malo tamnija izdanja

Žuta boja pokorila je u ožujku izloge najpoznatijih modnih i beauty trgovina, ali i zagrebačku špicu. Nosit ćemo je u svim nijansama, ali u prvoj fazi nove sezone najpopularnija su ona njena malo tamnija izdanja. Nosimo je na noktima, tenisicama, kaputima, cool majicama...

I naše proljetno street style putovanje započelo je u čvrstom zagrljaju žute boje, za jedan od najboljih stylinga prve polovice ožujka krivci su fantastične žute štikle i jednostavno neodoljiva žuta majica.


Štikle by Valentino | Foto: net-a-porter

A kad smo već kod štikli, možda i najromantičniji model sezone stiže upravo u žutom izdanju. Za ove beskrajno romantične cipele pobrinula se talijanska modna kuća Valentino. Srodnu ali jeftiniju alternativu potražite na policama high-street trgovina.


MAC i Chanel imaju žuto rješenje!

Žute usne su pomalo ekstreman korak (iako MAC i za tu situaciju ima rješenje!), ali su zato žuti nokti jedan od ultimativnih proljetnih make-up & beauty krikova. Jedan prijedlog stiže nam iz kreativnog laboratorija kultnog Chanela....a za preostale malo hladnije ožujske dane - kaput u tamnijoj nijansi žute je naprosto savršeno rješenje. Grije, a usto donosi vibre proljetno-ljetne sezone!


Dugi sako, Zara

Dobar sako jedan je od elementarnih proljetnih komada, a dobra vijest je da nismo osuđeni na crnu, pomalo dosadnu klasiku. Zara predlaže dugi blejzer s ovratnikom i reverima u tamnožutoj.


Kupaći kostim iz H&M-ove kolekcije za ljeto 2018.

I za kraj jedan mali teaser žutog modnog ljeta. Naravno - kupaći kostim! U H&M-u vas već čeka trendovski model sa zanimljivim uzorkom, u jako popularnoj nijansi žute.
cromoda.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain