Glamuroznoj Melaniji Tramp ni holivudske dive nisu do kolena: Brižit Makron pored nje nije imala nikakve šanse!

Melanija Tramp i Brižit Makron, prve dame koje oduševljavaju modni svet svojim izdanjima, bile su u centru pažnje medija na svečanoj večeri upriličenoj u Vašingtonu

Bivša manekenka rođena u Sevnici na svečanoj večeri upriličenoj u povodu trodnevne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit Makron ponovo je oduševila modnim odabirom.

Lepa 47-godišnjakinja ostavila je sve zvanice bez daha u glamuroznom izdanju kakvog se ne bi posramile ni holivudske dive na crvenom tepihu.

Obe prve dame su se odlučile za proverenu formulu pa su zablistale u kreacijama s francuskim potpisom: Melanija u legendarnom Šanelu, a Brižit u omiljenom joj Luj Vitonu - beloj haljini ukrašenoj zlatnim detaljima.

Melanija je ovog puta kosu počešljala na stranu, a mnogi su primetili i da je svoju prepoznatljivu svetlosmeđu kosu osveženu karamel pramenovima malo skratila.

Zgodna Slovenka nije ni ovog puta eksperimentisala sa šminkom, držeći se svoje klasične formule: "smokey eyes" i karmin u boji kože.

Kako bi večera na kojoj je bilo 123 gosta, savršeno prošla, pobrinula se Melanija pa ju je suprug pohvalio pred svima.

U zdravici ju je opisao kao "neverovatnu američku prvu damu" i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se dugo pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s belo-zelenim cvetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred nje bio ukrašen cvetovima trešanja u crnim vazama.

U istom danu prve dame su prošetale i dva bela stajlinga. Melanija je zablistala u belom sakou i suknji s potpisom Majkla Korsa, privlačeći poglede i elegantnim belim šeširom, a Brižit Makron je bila pojam elegancije u belom kompletu ukrašenim crnim detaljima.

Ovako doterane Melanija Tramp i Brižit Makron su bez svojih supruga obišle Nacionalnu umetničku galeriju i uživale u izložbi francuskog postimpresionista Pola Sezana.

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain