Hali Beri i u 6. deceniji u savršenoj formi

U avgustu će proslaviti svoj 52. rođendan, ali holivudska glumica Hale Beri svojim izgledom bi mogla da postidi i duplo mlađe kolegice.

Tajnu njenog mladolikog izgleda i senzacionalno istrenirane figure sada je otkrio njen dugogodišnji prijatelj i trenerAmerička glumica HalI Beri još kao mlada krenula je da živi izrazito zdravim načinom života, regulisala je ishranu, a osim toga redovno trenira. Rezultat je senzacionalna figura i zategnuto telo.

This #FitnessFriday is dedicated to the importance of stretching! After I work out, it’s important for me to stretch and lengthen. Fitness is not just about running, lifting and punching. For me, being athletic and super fit is also about being still, stretching and breathing. Including stretching in my fitness program helps my muscles stay long, limber, improves my mobility and range of motion and, most importantly, helps me avoid injuries. This is one of my favorite #yoga poses, the shoulder stand, that stretches my lower spine and legs. I feel 2 inches taller after this stretch! Some people use yoga poses to manage stress, increase circulation, for medication, recovery, better sleep, and mobility just to name a few. Check out my Fitness IG Story to see a stretch I like for hip mobility that lengthens my sides and for today's #keto meal. Today I challenge you to share your best yoga pose. If you don't have one, I encourage you to search for one, post about it, tag #FitnessFridayHB and tell me how it makes you feel. ❤️🙏🏽
Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Novom fotografijom na Instagramu Beri je pokazala delić svog treninga, a ostatak tajni za strane medije otkrio je njen dugogodišnji lični trener.

„Verujte, naš zajednički trening je sve samo ne lak. Koristimo razne tehnike, tajlandske borilačke veštine, boks, a u to ubacimo i vežbe za snagu i kondiciju. Hale je vrlo inovativna, pa često koristi šta god da joj se nađe pod rukom kao teg. Pomera teške kutije, nameštaj. Takođe tu je i klasično trčanje na traci koje troši najviše kalorija. Sve u svemu, trening je vrlo dinamičan“, započeo je u svom razgovoru Piter Li Tomas, lični trener lepe glumice, s kojom trenira čak pet puta nedeljno.

„Ona uglavnom dođe s listom stvari koju želi da uradi tog dana i toga se držimo. Nikada nisam upoznao nekoga ko je toliko istrajan u vežbanju“, objasnio je u nastavku Tomas i dodao kako se njena snaga i rezultati itekako vide.


„S vremenom postaje sve brža, jača i mnogo spretnija“, zaključio je trener.

Ali, da nije sve samo u vežbanju jednom je prilikom objasnila i sama glumica,kada je rekla da veliku ulogu u njenom izgledu i zdravlju igra ishrana.

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Pronašla sam idealnu ishranu koja ne smeta mom dijabetesu, zato se uvek trudim da imam dnevno četiri mala obroka zbog kojih se osećam snažno i zdravo“, izjavila je jednom. Hrana koja se nađe na njenom tanjiru ne sadrži masnoću, šećer ni ugljene hidrate, a omiljeni su joj obroci tuna s grila i krompir s lukom.

„Počela sam da jedem puno svežeg povrća, piletine, sveže ribe i testenine. Izbacila sam crveno meso i voće jer sadrže dosta šećera.“
zenskikutak.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain