Iako izgleda kao obična vrećica, dizajnerska torba košta pravo bogatstvo

Iako izgleda kao obična vrećica, košta pravo malo bogatstvo. No unatoč izgledu i cijeni, ova torba već je gotovo potpuno rasprodana
Modni svijet je i službeno otišao kvragu.

Posljednjih nekoliko sezona svjedočimo raznim suludim trendovima koje dizajneri, na neku čudnu foru, uspijevaju podvaliti svima. Od ljetnih natikača s krznom do potpuno prozirnih "traperica", modna industrija kao da testira dokle sežu granice njihove moći nagovaranja mase da nešto prihvati kao trend, a posljednji takav komad u nizu je skupa dizajnerska torba koja izgleda kao najjeftinija plastična vrećica.Prozirna torba od vinila dio je proljetne kolekcije modne kuće Celine, a cijena joj je nevjerojatnih 600 dolara, što je oko 3600 kuna. A ako mislite da nitko nije lud da izdvoji toliko novca za jednu običnu vrećicu s dizajnerskim potpisom, varate se.
Celine PVC torba ove je sezone poharala modni svijet i u većini trgovina je već potpuno rasprodana te je u posljednje vrijeme preplavila Instagram.

Fashionistice je nose u svim prilikama, pa čak i na modnim revijama te pomno biraju što će u nju staviti jer je potpuno prozirna, a najčešće u njoj nose svoje manje torbice, kako bi ih zaštitile od kiše.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain