Jača sam nego ikad: Hvala svima koji su me lagali!

U životu ste nailazili i nailazićete na mnogobrojne izazovne situacije zbog kojih ćete se saviti poput lista na vetru, neretko početi da gubite veru u sebe i gledati na svet sasvim drugim očima. Ipak, znajte da iz takvih situacija možete izaći jači nego ikada. Na te situacije veoma često će uticati ljudi koji vas okružuju, ali nemojte biti ogorčeni na njih. Jednostavno, budite zahvalni na svemu. Evo i zašto.Hvala svima koji su me lagali, jer su mi pokazali vrednost istine.

Hvala svima koji nisu verovali u mene, jer su mi dali snagu kojom mogu pomeriti i planine.

Hvala svima koji su me izneverili i zloupotrebili moja osećanja, jer su učinili da se probudim.

Hvala svima koji su me povredili, jer su me naučili da pobedim bol.

Hvala svima koji su me iskoristili i prevarili, jer su me naučili da ostanem pribrana.

Hvala svima koji su me zaboravili, jer su me naučili da u samoći nađem snagu.

Hvala svima koji su mi naneli bol, jer su mi pokazali moje jake strane, moju izdržljivost.

Hvala svima koji su ismejavali moje ciljeve, jer sam zbog njih postala još ambicioznija.

Hvala svima koji su izneverili moje poverenje, jer sam zbog njih postala opreznija.Hvala svima koji su sebe nazivali prijateljima i koji to nisu bili, jer su mi pokazali šta jedan prijatelj nikada ne bi trebao učiniti.

Hvala što si mi pokazao da oprost nije uvek rešnje. Hvala što si me ismejavao zato što mi je bilo stalo do tebe. Hvala što me nisi poštivao. Što nikad nisi cenio ništa što sam radila za tebe. Zahvaljujući tebi sada znam kad trebam prekinuti vezu.

Zahvaljujući tebi znam kako je kad te neko izda.

Hvala što si mi pokazao šta ne želim. Hvala što si bio sebičan. Hvala što sam shvatila šta zaslužujem. Hvala što ti nije bilo stalo. Što si me ostavio. Što si pustio da počnem ispočetka.Hvala što više nisam deo ove priče. Hvala za sve grozne stvari koje si govorio. Za sve trenutke kad sam se osećala poniženo i iskorišteno. Hvala što si učinio da se osećam kao da sam dosegla dno. Hvala što si me naterao da krenem ispočetka. Hvala na svoj boli i uništenju.

Hvala što si od mene napravio ženu kakva sam danas. Zahvaljujući tebi sam jača. Zahvaljujući tebi sam mudrija. I zahvaljujući tebi, više nikad neću pasti na tebe.
Hvala ti. Hvala što si me naučio razliku između onog što je ispravno i onog što je pogrešno. Hvala što si mi pokazao kako je biti odbačen. Hvala što si me naučio što je okrutnost.

Hvala što si me naučio što je slomljeno srce. Hvala što si vikao na mene. Hvala na svim ružnim rečima. Hvala što si me prisilio da postanem snažna. Hvala što si mi pokazao što ne zaslužujem. Hvala na svim noćima u kojima sam plakala zbog tebe. Hvala na svim pogreškama koje sam učinila dok sam te pokušavala voleti. Na lekcijama koje sam naučila iz njih.

Hvala svima koji su mi naneli bol, jer su mi pokazali moje jake strane, moju izdržljivost.
zenskikutak.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain