KELLY BROOK: "Ne brinu me višak kilograma niti opuštene grudi"

Putena brineta Kelly Brook, britanska manekenka, dizajnerica i TV voditeljica, nikad nije spadala u kategoriju tipičnih mršavica s modnih pista, a upravo zahvaljujući oblinama izgradila je impresivnu karijeru

Lijepa Kelly (38) često ističe koliko je bitno poraditi na samopouzdanju.

U nedavnom je intervjuu rekla kako je sretnija nego prije sa svojim izgledom te da je nimalo ne brinu višak kilograma ili grudi koje s godinama više nisu kao nekad.'Danas sam sigurnija u svoj izgled nego kad sam bila mlađa. Sad se više ne opterećujem svojim manama. Više se ne zamaram kilogramima niti želim biti jako mršava, bitno mi je da sam zdrava i fit', rekla je Kelly, a nedavno se počastila putovanjem na Tajland.

Britanka bujnih oblina više se, kaže, ne srami svojih bora, viška kilograma ili grudi koje više nisu kao u 20-ima.

Iako je godinama u modnom poslu, Kelly kaže da više nije pod pritiskom biti mršavica, a svaki slobodan trenutak provodi sa svojim dečkom Jeremyjem Parisijem, s kojim je u vezi već tri godine.Atraktivna brineta otkrila je da je u vezi nabacila nekoliko kilograma viška, ali da se time više ne zamara. Ispričala je da bez grižnje savjesti uživa u zajedničkom životu s dečkom, a kako su gurmani, vole isprobavati delicije.

Na pitanje planiraju li uskoro ozakoniti svoju vezu, Kelly nije željela ništa otkriti. 'Nas dvoje nikad nismo bili sretniji. Nisam nikad imala želju imati romantično vjenčanje', rekla je slavna ljepotica, koju je studija Sveučilišta u Teksasu prije dvije godine proglasila vlasnicom najsavršenijeg tijela.


U taj izračun je uzeta visina te težina, duljina kose i oblik lica žene, a upravo su njezine mjere odabrane za primjer. Osim toga, Kelly je potpuno prirodna ljepotica, što danas u svijetu showbizza nije tako često.
tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain