Liv Tyler osvaja seksepilom: Obožavatelje bacila u trans!

Glumica Liv Tyler novo je zaštitno lice poznatog brenda donjeg rublja Triumph, a za potrebe snimanja kampanje za najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto, slavna ljepotica skinula je sa sebe višak krpica i zavodljivo pozirala samo u donjem rublju
Američka glumica Liv Tyler obožavatelje je bacila u trans osvanuvši u Triumphovoj kampanji noseći na sebi samo donje rublje. Riječ je o najnovijoj proljetno/ljetnoj kolekciji naziva Essence koje je atraktivna zvijezda trilogije 'Gospodar prstenova' prva imala priliku isprobati.

40-godišnja ljepotica visoka čak 178 centimetara, osim fotogeničnosti i dugačkih nogu, pokazala je i zavidnu figuru na kojoj je marljivo radila nakon što je u srpnju 2016. rodila treće dijete, kćer Lulu Rose Gardner.

Lijepa crnka, koja je slavu stekla ulogom u filmu 'Armageddon', pozirala je u nekoliko zavodljivih izdanja, a u prvom planu našle su se ljepotičine bujne obline koje njezini obožavatelji rijetko imaju prilike vidjeti.

Prije nego što je zakoračila u glumačke vode, slavna glumica i kćer poznatog rokera Stevena Tylera, pjevača grupe Aerosmith, u mladosti se godinu dana bavila modelingom, a kada se u obzir uzme njezina prirodna ljepota i manekenska građa, odluka da upravo Liv bude zaštitno lice nove Triumphove kampanje bila je logičan slijed događanja.

tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain