NAJLJEPŠI OSMIJEH NA LICU: Par tjedana pre poroda Eva Longoria izgleda božanstveno

Iako Evu Longoriju dijeli samo par tjedana do poroda, zanosna Latina ne odustaje od pripijenih komada odjeće i visoko vrtoglavih potpetica u kojima se prošetala njujorškim ulicama. Sa širokim osmijehom na licu na kojeg nitko nije mogao ostati imun, zanosna je Latina još jednom pokazala kako izgleda istinska sreća žene koja će uskoro postati majka…

Eva Longoria je za gostovanje u showu Jimmyja Kimmela odabrala bijelu haljinu pripijenog kroja, a iako je par tjedana dijeli od trudnoće, zanosna Latina ne odustaje od vrtoglavo visokih potpetica. Osim što je izgledala apsolutno božanstveno u all white kombinaciji, nitko nije mogao ostati imun na široki osmijeh na njezinom licu koji je potvrdio kako 42 – godišnja glumica apsolutno uživa u svakom trenutku trudnoće.
Izvori bliski glumici tvrde kako je Eva beskrajno uzbuđena što će uskoro po prvi put osjetiti sve one čari majčinstva, a očinstvu se silno veseli i njezin sedam godina stariji suprug. Inače, ovo će biti prvo dijete lijepoj Latini dok José iz prethodnog braka s Natalijom Esperon ima troje djece: 22 – godišnju kćer Nataliju i 14 – godišnje blizance Marianu i Josea.
cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain