Najzgodnija baka na svetu otkrila u čemu je njena tajna

Žaklina Berido Pizano je Srpkinja udata za Italijana. Ima 50 godina, dve unuke, a njen Instagram je poslastica za oči modnih sladokusaca.

Zaboravite na klasične bake sa sedom kosom. Žaklina ima 30-godišnju ćerku i dve unuke od sedam i pet godina. Iako o sebi ne voli mnogo da govori za medije, dala je intervju za italijanski list "Corriere".

Rođena je u Beogradu, ali već mnogo godina živi u inostranstvu, a svog supruga zove "gospodin Savršeni".

Kako je rekla, ima tri zvanična državljanstva - srpsko, francusko i švajcarsko, a italijansko nema ali ga "nosi u srcu".- Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica - priča Žaklina.

Kaže da je porodica njen život i da je ona baka za sve. Unuke je naučila da plivaju, da voze bicikl i uvek im govori- ako im nešto ne ide, da pozovu baku.

Žaklina nikada nije radila kao manekenka, iako biste po njenom Instagramu rekli da je jako iskusna u modelingu.


- Nisam nikada bila manekenka niti se osećam kao modna blogerka. Radim kao konsultant na pojedinim međunarodnim projektima koji imaju veze sa infrastrukturom i turizmom.

Moda joj je zabavna i omogućava joj da pobegne od svakodnevice.

- U modi morate biti otvorenog uma, ne smete upadati u stroge kalupe, baš kao i u životu. Danas mediji govore da si posle 30. "gotov". Evo, ja prkosim tom stereotipu i to dokazujem i svojim kombinacijama - priča ona.Pa u čemu je trik? Kako joj uspeva da zadrži titulu najzgodnije bake na svetu?

- Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morkse plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vežbam. Neophodno je redovno vežbati i imati zdravu ishranu. I negujem i svoju dušu - otkriva Žaklina.

A da li joj teško pada kada je unuke zovu "bako"?

- Zbog toga sam najponosnija u životu. Kada me unuke tako zovu ja se svaki put istopim.

Right Now the magic can happen for anybody. 😽💋 Stop feeling like the victim. Stop thinking life is something happening to you! Start realizing that life is responding to you. There are opportunities everywhere. I’m not a trust fund person... person whose parents are wealthy and have set up a trust fund for. Had nobody to leave me a trust fund and ensures my financially security for the whole life. I do not have a rich husband. It’s called work. It’s called radical actions. I don’t wait for things to happen. I go and make them happen. That is my only “secret”💋❤️ Partecipate to win travel GIVEAWAY 💋Enter on my post from 7. March ❤️ good luck everyone 🎈🎈🎈 #grandmotherthatlovesfashion #lovegetsloveinreturn #ritzcarltondoha #goingplacestogether #giveaway #love #myangel #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife
Objavu dijeli Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist)


I šta na kraju Žaklina kaže o lepoti žena u njenim godinama?

- Nikada se nisam uklapala u stereotip "lepe žene" i srećna sam zbog toga. Jer u svakom periodu života smo lepe na drugačiji način. Na kraju krajeva ljudsko telo je samo skladište duše - zaključuje ona.

💋😽 GIVEAWAY STILL GOING ON ❗️❗️❗️❣️ ENTER TO WIN on my post from 6 days ago and win the dream destination 💋 The Winner will be announced on 29. March 2018. At 22:30 CET time zone on that post. The name will appear in the first line. Thanks to all the ladies and gentlemen at The Ritz-Carlton, Doha for creating a memory that will last for a lifetime. I will select a winner from those who follow @ritzcarltondoha ( beside @realfashionist) to enjoy 2 complimentary nights for 2 persons in a Deluxe Room, inclusive of breakfast at Lagoon restaurant. #ritzcarltondoha #rcmemories 💋 Love you all my beautiful divine souls 💋 My successes is thanks to you. My abundance is thanks to you. And I wish to share it with you 🤗❤️ The more I have, the more will share with you. There for, I will continue Organizing GIVEAWAYs in continuation. Cause I believe the life is all about sharing. #ritzcarltondoha #goingplacestogether #lovegetsloveinreturn #grandmotherthatlovesfashion #giveaway #love #myangel #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife
Objavu dijeli Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist)

noizz.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain